Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ https://snowmanworld.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii nyt tulevaan talvisesonkiin ammattitaitoisia KOKKEJA Lehtojärvelle sekä Napapiirin ravintoloihin.

Arctic Snow Hotellissa asiakas nauttii tilauksen mukaan paikallisia herkkuja pääasiassa lautasilta tarjoiltuna, mutta tarpeen mukaan herkut ovat tarjolla runsaissa buffeteissa. Lehtojärvellä asiakkaita palvelee vastaanoton yhteydessä oleva ravintola sekä lumihotellin ravintola. Napapiirillä asiakkaita hemmottelee legendaarinen ja tunnelmallinen Santamus-ravintola sekä Snowman worldin ravintola.

Etsimällämme kokilla on jo kokemusta kokin tehtävistä. Työsuhteesi on sovittavissa käytettävyytesi mukaisesti joko kokoaikaiseksi aikavälille 1.12.22-31.3.23 tai 1.12.22-6.1.23 tai keikkaluonteisemmaksi, mikäli haluat tehdä vuoroja esimerkiksi oman toisen työn ohella.

Oma auto helpottaa työmatkojen taittamista. Työvuoroja on tarjolla tarpeen mukaan arkena ja viikonloppuna. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi "Hae työpaikkaa" linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Arctic Snow Hotel

Lappi
Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti