Samankaltaisia työpaikkoja
Hei sinä hyvän keittämistaidon omaava kokki!
Haemme nyt kokkia vakituiseen työsuhteeseen täysillä tunneilla, sekä osa-aikaista kokkia sesonkiin aina lokakuulle asti. Tämä pesti on tarjolla sinulle mitä huikeimmissa maisemissa Calliola kokous- ja saaristohotellissa, Snappertunassa, Raaseporissa.
We are looking for a chef for full-time employment as well as for a part-time chef for summer-Autumn season, untill October 2022.
TYÖPÄIVÄSI SISÄLTÖ / Your working day
Valmistamme keittiössä ruokatuotteita kauden parhaista raaka-aineista itse käsityönä, joten veitsen pitää pysyä jämäkästi kädessäsi. Tilaisuutemme vaihtelevat pienistä intiimeistä illallisista yli sadan hengen häihin. Työtehtäviin kuuluu: á la carte valmistus, buffee-illallisten, lounaiden ja aamiaisten valmistusta. Heinä-elokuussa aloitamme säilömään kauden satoja talven varalle, joten pääset myös tutustumaan tähän maailmaan. Henkilökuntamme on kansainvälistä, englanninkielen taito koetaan isoksi eduksi.
We prepare food products from the very best ingredients, all our food is hand made, so you should have a good experience from chef's work. We offer different products from small parties to weddings. Your work tasks will include A la Carte, buffet dinners, breakfasts and luch. Our staff is international, so English knowledge is essential.
Tarjoamme sinulle / We offer you:
- Ruokailun ravintolassa / Meal at the restaurant
- Majoituksen tarvittaessa / Accommodation if needed
- Kilpailukykyisen palkkauksen / Good salary
Vaatimukset hakijalta / We expect from you:
- vähintään kahden vuoden kokemusta kokin työstä / at least two years of experience working as a chef
- kokki tai vastaava koulutus / chef's education
- hygieniapassi / hygiene passport
- asiakaspalveluhenkisyys / you are customer oriented
CALLIOLA
Calliola tarjoaa elämyksellisiä ja korkealaatuisia kokous-, juhla- ja majoituspalveluita meren äärellä ympäri vuoden. Persoonalliset puitteet ja rauhallinen saaristolaishenkinen ympäristö luovat ainutkertaisen kokemuksen. Ilolla ja ammattitaidolla palveleva henkilökunta sekä suomalainen lähiruoka kruunaavat kokonaisuuden. Calliola tarjoaa yritys- ja juhlatapahtumiin sekä perheiden ja ystävien lomanviettoon monipuoliset tilat, 76 majoituspaikkaa ja neljä rantasaunaa Raaseporin Snappertunassa.
TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA - DETAILS OF THIS WORK
Haemme kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen täysillä työtunneilla, sekä myös sesonkikokkeja, joilla työtunnit ovat sovittavissa.
We are looking for chefs with full time for permanent employment and part-time employment for this season.
Työsuhde / Employment: Aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen työsuhde aina 1.10.2022 asti.
Starting time as soon as possible or as agreed. Part-time employment untill 1.10.2022.
Tuntimäärä / Hours: 112,5 / 3 vko / weeks.
Osa-aikaiselle kokille tunnit sopimuksen mukaisesti.
Part-time chef's hours as agreed.
Palkka / Salary: sopimuksen mukaan / as agreed
Sijainti/ Location: Snappertuna, Raasepori
HAKU KÄYNNISSÄ - THE SEARCH IS ON
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, jätä siis rohkeasti hakemusta meille tulemaan mahdollisimman pian. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, olethan yhteydessä minuun joko sähköpostilla tai puhelimitse.
We interview canditates during the application time,. so please do sent your application as soon as possible. If you have any questions, please contact me by email or by phone.
[email protected]
044 711 4683