Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki, Chico's Viikki, Helsinki, HOK-Elanto

Etsimme nyt Viikin Prisma-keskuksen Chico’siin kokkia vakituiseen osa-aikaiseen (90h/3vko) työsuhteeseen.

Love at first bite!

Amerikkalais-meksikolainen fuusiokeittiö tuo värikkään ja maukkaan Kalifornian comfort foodin suomalaisten sydämiin. Tarjoamme herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja, jotka näyttävät houkuttelevan kauniilta lautasella. Voit valita ja luoda juuri sinulle sopivan tavan ruokailla – annosten yhdistelemiseen ei ole rajoja! Burger-himon iskiessä Chico's on the place to be. Tuttujen burgerien rinnalle on tuotu uudet kasvisburgerit eli vurgerit, jotka nyt vaan hurmaavat jopa lihansyöjän. Tavoitteenamme on saada jokaisesta asiakkaastamme vakkari. Lyhin reitti tähän tavoitteeseen on, että pidämme kukin omalla persoonallisella tavallamme huolta asiakkaan fiiliksestä ja kokemuksesta.

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme Viikin Prisman yhteydessä sijaitsevaan Chico’siin! Ravintolapäällikkö Kirsi Belin kuvaa omaa johtamistaan näin: ”Johtavana teemana jokaisessa hetkessä: annan tilaisuuden henkilökohtaiselle kasvulle ja kehitykselle kaikille tiimin jäsenille. Yhdessä tekemisen kautta luodaan menestystä tuottava fiilis: VÄLITÄN sinusta, meistä, asiakkaista.”

Haemme nyt joukkoomme työtään rakastavaa kokkia. Nautit siitä, että saat asiakkaan hymyilemään. Valmistat jokaiselle asiakkaalle ruokaa, niin kuin he tulisivat vieraaksi kotiisi. Positiivinen asenne ja halu onnistua joka päivä on yksi arvoistasi. Et laita päätä pensaaseen, vaikka kaikki ei mene aina maaliin vaan haluat aina tehdä asioita paremmin. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta!

Työtehtävät edellyttävät reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Vaikka olisit työurasi alussa, hae rohkeasti mukaan iloiseen tiimiimme. Meillä on pitkä kokemus oppilaitosyhteistyöstä, joten perehdyttäminen on meille tuttua.

Edellytämme sinulta

Aurinkoista asiakaspalveluasennetta
Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta ja perusosaaminen kokin työstä
Valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme sinulle

Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
Pääset työskentelemään ihanien työkaverien kanssa.
Meiltä saat myös HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja eikä meillä ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.
Asenne ratkaisee!

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä: <a href="https://hok-elanto.fi/henkilostoedut/" rel="noopener noreferrer">Henkilöstöedut - HOK-Elanto</a><a rel="noopener noreferrer"></a> ja <a href=https://www.beta.raflaamo.fi/fi/ravintola/helsinki/chicos-viikki?_ga=2.7... rel="noopener noreferrer">Raflaamo.fi | Chico's Viikki ravintola</a><a rel="noopener noreferrer"></a>

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

#hokelanto
#restaurantlove

Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0444204241
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi

Kokki, Chico's Viikki, Helsinki, HOK-Elanto

Uusimaa
Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 21.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus