Skip to main content

Kokki, Holiday Village Valle, Utsjoki

Lomakylä Valle on pieni saamelainen perheyritys, jonka juuret ovat paikallisessa luonnossa ja kulttuurissa. Lomankylän sijainti tunturien syleilemän Tenon, Euroopan parhaan lohijoen varrella Utsjoen kirkonkylän vieressä ja Norjan välittömässä läheisyydessä on ainutlaatuinen. Haemme rauhaa ja luonnonläheisyyttä arvostavaa KOKKIA tulevaan kesä- ja syksysesonkiin asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen annosruokien valmistukseen.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu a la carte taitoinen osaaja. Ruoanlaitto on intohimosi ja arvostat puhtaita luonnon raaka-aineita. Lisäksi tunnet erilaiset ruokarajoitteet ja omavalvonnan, kuin omat taskusi. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia.

Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi ja salmonellatodistus ja puhut sujuvasti ainakin suomea tai saamea.

Kokin lisäksi haemme Holiday Village Valleen myös iloisia ja asiakaspalvelualttiita TARJOILIJOITA. Jos tarjoilijalla on myös vastaanottokokemusta, se on tässä työssä ehdoton plussa!

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Maksullinen kimppa-asuminen Utsjoen keskustassa järjestyy . Työn aloitus kesäkuun alussa ja aina syyskuun loppuun saakka.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöitä yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa.

Vakuuta meille miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön, kerro harrastuksistasi ja suhteestasi luontoon ja hiljaisuuteen.

Sitten hakemaan!

• klikkaa oheista Hae työpaikkaa -linkkiä

• täytä yhteystietosi sekä työ- ja opiskeluhistoriasi sähköiseen hakemukseemme

• lisää työ- ja opiskelutodistukset hakemuksen liitteeksi

• ole valppaana ja seuraa sähköpostiasi, koska haastattelukutsut saapuvat sähköpostitse!

Hae paikkaa viimeistään 29.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kirsi.karhu@barona.fi, 0447022010

Guolbba Oy

Holiday Village Valle on saamelainen perheomisteinen lomakylä kauniissa Tenolaaksossa lähellä Utsjoen kylää. Alueeltamme löytyy tasokas muutama vuosi sitten valmistunut 12 huoneen luhtihotelli, korkean tason ravintola, sekä kotoisia mökkejä, joista kaikista avautuu upeat näkymät Tenojoelle. Paikka tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet, lähellä on Paistunturin ja Kaldoaivin erämaa-alueet ja Norja näkyy vastarannalla tuntureineen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokki, Holiday Village Valle, Utsjoki

Guolbba Oy
99980 Utsjoki
Inari
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 12.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus