Skip to main content

Kokki, Hook Jyväskylä

Haemme nyt KOKKIA JYVÄSKYLÄN tiimiin juuri avattuun HOOK ravintolaan!

Tässä työtehtävässä pärjää hyvän asenteen omaava tyyppi, joka nauttii hektisestä sekä monipuolisesta työympäristöstä ja on innostunut oppimaan "all american eatery" -konseptin salat! Sinulla ei tarvitse olla pitkää kokemusta alalta, saat työhön hyvän perehdytyksen! Työtehtäviisi kuuluu ravintolan keittiössä annosten valmistaminen, niiden esivalmistelu ja muut keittiötyötehtävät. Annokset ovat helppoja, hauskoja, tuoreita ja runsaita. Ruoat valmistetaan aina annoskorttien mukaisesti laadukkaista raaka-aineista.

Työssä tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi! Kerkeät hyvin hankkimaan ne vielä rekrytointiprosessin aikana.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Työt alkavat mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla tilanteesi sekä sopimuksen mukaan 60-112,5h/3vko tai joustavasti keikkaillen. Myös kesätyö keittiössä on mahdollista tilanteen mukaan. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan klo 12–00 välille painottuen iltaan, joten tämä työ sopii hyvin myös esimerkiksi opintojen ohelle!

Kuulostaako hyvältä - niin meistäkin!

Jätä siis hakemuksesi ja varmista paikkasi Hookin porukassa jo nyt! Hakijalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä.

Hae paikkaa viimeistään 10.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: nina.tuderus@barona.fi

Suomen Koukkuravintolat Oy

Ravintola HOOK – SUOMEN PARHAAT SIIVET, RIBSIT, BURGERIT JO VUODESTA 1997. Hookin tuoreet vastapaistetut kanansiivet herkullisen kastikkeen kera vievät kielen mennessään! Maittavien ruokien lisäksi rennon meiningin Hookissa nautitaan urheilutarjonnasta sekä tärkeistä tapahtumista isojen screenien välityksellä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokki, Hook Jyväskylä

Suomen Koukkuravintolat Oy
Jyväskylä
40950 Muurame
Laukaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Suomen Siipiravintolat Oy
Helsinki
Barona HoReCa
Jyväskylä
Suomen Siipiravintolat Oy / Hook Tampere
Tampere