Skip to main content

Kokki, Hotel Utsjoki

Hotel Utsjoki on pitkän historian omaava suosittu ja tunnettu hotelli Utsjoella. Hotelli on herännyt uuteen eloon vuonna 2019 peruskorjauksen jälkeen uuden omistajan toimesta. Kehittyvä yritys tarjoaa asiakkailleen unohtumattomia elämyksiä majoituspalveluiden ja ravintolatoiminnan muodossa – hotellia ympäröivää satumaisen kaunista luontoa unohtamatta. Lue lisää: https://www.hotelutsjoki.fi/

Etsimme Hotel Utsjoelle KOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen!

Utsjoella työskennelleenä voit kertoa asuneesi Lapissa - henkeäsalpaavat maisemat tarjoavat upeat puitteet ulkoiluun kiireisen työn vastapainoksi. 

Tässä työssä työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti kokin tehtävät; aamiaisen ja lounaan valmistus buffetiin sekä maistuvien a'la carte annosten ja pizzojen loihtiminen. 

Määräaikainen työsuhde on ajalla heti-15.10.2022. Palkkaus sopimuksen mukaan, palkkaan sisältyy ilmainen asunto hotellin pihapiirissä. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, jolloin Go Onin rahanarvoiset henkilöstöedut ja Go Onin tuki ovat käytössäsi työsuhteesi ajan!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Muista kertoa hakemuksessasi nykytilanteesi, koulutuksesi ja työhistoriasi.

Tämä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Kokki, Hotel Utsjoki

Lappi
99980 Utsjoki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 12.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus