Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki - Iisalmi

Spa Hotel Runni avautuu uudistuneena 7. lokakuuta. Tarjoamme asiakkaillemme onnistuneen viihtymisen kokonaisuuden sekä ikimuistoisia hetkiä monipuolisten loma-, hyvinvointi- ja juhlapalveluidemme parissa täysin remontoidussa kylpylähotellissa ja nostalgisessa Kartanohotellissa. Asiakaspalvelu on laadukkaan toimintamme ydin ja haemme nyt ammattitaitoisia asiakaspalvelun moniosaajia vahvistamaan iloista ja motivoitunutta tiimiämme. Tervetuloa hyvinvoinnin lähteelle!

Etsimme kokkeja Spa Hotel Runnille vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja sopimuksen teet suoraan asiakasyrityksemme kanssa. 

Tehtävän kuvaus
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kokin työt Spa Hotel Runnin ravintolassa. Valmistat yhdessä osaavien tiimikavereidesi kanssa niin aamiaista kuin buffet sekä à la carte tarjontaa niin lounaalla kuin päivälliselläkin. Toimit keittiömestarin opastuksen tukemana valmistaen Spa Hotel Runnin uudistuneita ja visionäärisiä ateriakokonaisuuksia. Toteutat omalta osaltasi erilaisia teemaviikkoja ja -viikonloppuja tarjottavien ruokien osalta. Työhösi kuuluu myös erilaiset muut suorittavat työt keittiön puolella. Valmistat yhdessä tiimikavereidesi kanssa päivittäin laadukkaita ruoka-annoksia erilaisten ryhmien, ystävien ja tuttavien nautittavaksi.Toivomme sinulta
Toivomme sinulta työtehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinä hallitset tyypilliset keittiörutiinit ja osaat toimia tehokkaasti ja tarkasti myös kiireessä. Toivomme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja otat vastuun keittiöstä omalla työvuorollasi. Sinun tulee olla myös tiimipelaaja ja teet luontevasti yhteistyötä eri osastojen kanssa. Suhtaudut työhösi ja ruokaan intohimoisesti ja haluat tarjota laadukkaita annoksia koko asiakaskunnalle. Sinulla tulisi olla myös voimassa oleva hygieniapassi.Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle vakituisen työn Runnin ihanassa perinnemaisemassa. Pääset mukaan osaksi mukavaa tiimiä, jossa tehdään yhteistyötä ja tuetaan toisia. Pääset tekemään työtä ajan mukaisessa keittiössä hyvillä työvälineillä. Tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen. Perehdytyspäivä järjestetään syyskuun viimeisellä viikolla ja varsinainen työ alkaa lokakuun alussa. Hyvän palkan lisäksi tarjoamme sinulle myös muita mainioita työsuhde-etuja.
 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Pia Pipatti ja Lari Immonen, puh. 040 7143 492 / 050 3427 760, mikkeli@eilakaisla.fi 28.07 klo 14-16 ja 05.08. klo 09-11 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.8.2021 mennessä osoitteessa
https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Kokki - Iisalmi

Iisalmi
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus