Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki Joensuun lähistölle

Hei, kokki! Etsitkö loppuvuodeksi töitä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Joensuun lähialueelle KOKKIA.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa keittiön toiminnoista: lounasruuan sekä listaruokien valmistuksesta ja muista keittiön perustehtävistä. Sinut perehdytetään myös kassatoimintoihin, jotta voit tarvittaessa myös toimia kassalla. Pääasialliset työtehtävät ovat kuitenkin keittiön puolella.

Eduksi on, jos sinulla on ravintola-alan koulutus, mutta tärkeämpää on, että sinulla olisi jonkin verran aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä innokas asene oppia uutta. Toivomme, että sinulta löytyy myös oma-aloitteisuutta ja hyvät yhteistyötaidot. Edellytämme hygieniapassia sekä sujuvaa suomen kieltä. Voimassaoleva salmonellatodistus tulee esittää ennen työn alkua.

Työtä tehdään pääasiassa arkipäivisin, mutta satunnaisia viikonloppuvuoroja saattaa joskus olla. Työtunteja kertyy noin 30-37,5h/vko, Työ alkaa pikaisesti, sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee n. 25 km:n päässä Joensuusta, joten todennäköisesti tarvitse auton työhön kulkemiseen.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, lähetä hakemuksesi heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: ma-pe klo 9-15 Johanna Karjunen, p. 0503270848/johanna.karjunen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 24.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: johanna.karjunen@barona.fi, 0503270848 (ma-pe klo 9-15)

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokki Joensuun lähistölle

Barona HoReCa
Joensuu
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus