Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki, Juustoportti

Kaikkihan Juustoportin tuntee? – Mannerheimintietä pohjoiseen neljä tuntia ja siinä se on, oikealla, koko kansan tuntema Juustoportin kahvila. Siellä, missä Isabella-lehmä tervehtii tulijaa. Juustoportti Jalasjärvi onkin yksi kolmostien legendaarisimmiksi muodostunut taukopaikka.

Matkailija pääsee nauttimaan herkkuja niin monipuolisesta lounaspöydästä, kuin A´la carte-listaltakin. Kahvin kanssa maistuu leipäjuusto lakkahillon kera. Uusitussa Juustoportin showroomissa esitellään Juustoporttia, esillä on myös maailman suurin Torresin härkien kokoelma ja Isabella-lehmän lypsyäkin voi kokeilla.

Etsimme Jalasjärven Juustoportille KOKKIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Voit olla juuri vastavalmistunut tai jo uraa luonut keittiöalan konkari.
Työt voivat olla osa-aikaisia tai kokoaikaisia. Mikä sopii parhaiten sinun elämäntilanteeseesi?

Etsimämme henkilö tarttuu työhön ripeästi, eikä säikähdä kiireisiäkään päiviä. Työvuorot sijoittuvat Juustoportin aukioloaikojen mukaisesti. Työhön saat kattavan perehdytyksen. Pysyykö soppakauha sinulla kädessäsi ja osaat valmistaa maukasta lounasta? Tai onko parilalla työskentely sinun juttusi ja nautit koota kauniita a’la carte annoksia?

Me Go Onilla tarjoamme työntekijöillemme työehtosopimuksen mukaisen palkan. Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7. Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme. Paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Kerro meille hakemuksessasi miksi juuri sinusta tulisi uusi Juustoporttilainen?

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoki-Vaasa asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Juustoportti

61600 Jalasjärvi
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 22.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Eezy Oyj
Keski-Suomi
Eezy Oyj
Pohjois-Pohjanmaa
Eezy Oyj
Keski-Suomi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti