Skip to main content

Kokki, Juvenes, Vaasa

Etsimme monipuoliseen työnkuvaan kokkeja Juveneksen lounasravintoloihin Vaasan Palosaaren kampusalueelle.

KOKKINA vastaat yhdessä muun keittiötiimin kanssa lounasruoan valmistuksesta ja muista keittiötyöskentelyyn liittyvistä tehtävistä. Työnkuvaan saattaa kuulua myös edustusruoan valmistusta sekä juhlapalvelua.

Työajat ovat pääasiallisesti päivävuoroja, mutta ilta- ja viikonlopputöiltä et kokonaan välty, sillä juhlapalvelut, tilaisuudet ja tapahtumat ovat osa toimenkuvaasi.

Menestyksen avaimet

Juveneksella arvostetaan ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä, oma-aloitteisuutta sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Monipuolinen osaaminen keittiötyöskentelystä (lounasruuan lisäksi kokous- ja edustusruoan valmistus tai ala carte) sekä tuntemus erityisruokavalioista katsotaan eduksi. Plussaa myös jauhopeukalosta, eli jos kokin töiden lisäksi sinulta luonnistuu myös leipominen.

Parhaat ammatilliset valmiudet tehtävään antaa ravintola-alan koulutus ja kokemus alan töistä. Taskussa tulisi olla myös hygieniapassi.

Juvenes tarjoaa sinulle:

  • kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin, joka jakaa osaamisensa kanssasi
  • mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaa ja omaa ammattitaitoasi
  • loistavat työnkiertomahdollisuudet
  • hyvät työvälineet ja edellytykset työnteolle
  • vaihtelevan ja antoisan työn, mahtavan työporukan ympäröimänä!

Juvenes on vakavarainen ja vastuullinen työnantaja ja meillä on yli 60 vuoden kokemus ravintola-alalta. Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta!

Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työsuhteita. Kerrothan hakemuksessasi, kumpi sopisi sinun tilanteeseesi paremmin vai oletko mahdollisesti kiinnostunut molemmista vaihtoehdoista. Aloitus viimeistään perjantaina 26.8. Paikat täytetään heti, kun hyvä tyyppi löytyy, eli ilmianna itsesi pian!

Lisätietoja Baronalta antaa arkisin klo 9-15 HR-koordinaattori Emma Impola (+358 44 491 4311 ).

Hae paikkaa viimeistään 21.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: emma.impola@barona.fi, 044 491 4311

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Juvenes, Vaasa

Barona HoReCa
Vaasa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Vaasa
Barona HoReCa
Kajaani
Barona HoReCa
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti