Skip to main content

Kokki, kesätyö, Tackork Gård & Marina

Haluaisitko viettää ensi kesän upeassa miljöössä saaristossa? Onko keittiö toinen kotisi ja laadukkaan ruoan valmistaminen sinulle ylpeyden aihe? Jos vastasit edellisiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme kesäkaudeksi Tackork Gård & Marinaan á la carte- ja pizzakokkeja. Tackorkissa tehdään töitä kahdessa keittiössä, Tackorkin ravintolassa sekä Gammalgårdin pizzeriassa. Tehtävänkuvat ovat monipuolisia ja määritellään osaamisen mukaan. Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on mielellään kokin koulutus, voit olla joko kokeneempi konkari tai uusi alalla. Eduksi katsotaan kokemus kokin tehtävistä, sekä riistan tai pizzan valmistamisesta. Etsimämme henkilö taitaa keittiötyön perusteet ja on valmis tarttumaan erilaisiin tehtäviin ennakkoluulottomasti.

Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on positiivinen ja reipas asenne työntekoon. Tavalliseen työpäivään sisältyy työt aina keittiöstä asiakkaiden kanssa rentoon jutusteluun, joten toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä. Oma-aloitteisuus ja ratkaisukeskeisyys ovat avainasemassa tehtävässä menestymiseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn. Kesäkaudella tunteja on tarjolla osa-aikaisista töistä aina täysiin tunteihin, kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto. Majoitus järjestyy paikanpäällä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemus meille heti alla olevan linkin kautta!

Hae paikkaa viimeistään 31.03.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: annarina.jussilainen@barona.fi

Tackork Gård & Marina Oy

Tackork Gård & Marinassa keskiössä on elämyksien tuottaminen asiakkaille upeassa saaristomiljöössä. Nauvossa sijaitsevalla vanhalla marjatilalla on uudistetut tiloissa toimiva saaristohotelli, jotka mahdollistavat monipuolisen palvelutarjonnan yöpyjille sekä vierasvenesataman asiakkaille aina ravintolapalveluista erilaisiin elämyksiin ja aktiviteetteihin. Tackorkissa on mahdollista järjestää tilauksesta myös kokous- ja juhlatilaisuuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokki, kesätyö, Tackork Gård & Marina

Tackork Gård & Marina Oy
21600 Parainen
Turku
Helsinki
Tampere
Jyväskylä
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Tackork Gård & Marina Oy
Parainen
Barona HoReCa
Helsinki
Barona HoReCa
Jyväskylä
Barona HoReCa
Helsinki
Barona HoReCa
Helsinki