Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki La Famigliaan, Flamingo

Haemme kahta kokkia työskentelemään pohjoismaiden suurimmassa viihdekeskuksessa sijaitsevaan Flamingon La Famigliaan.
Kodikas La Famiglia tarjoilee asiakkailleen mm. pastoja, risottoja ja jäniksen fileetä – reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin!

La Famiglia tarjoaa aitoja makuja ja kodikasta tunnelmaa. Sovit täydentämään La Famiglian keittiötiimiä, mikäli työskentelet hyvällä fiiliksellä ja pidät yllä hyvää työilmapiiriä ja yhteishenkeä. Vilkkaassa ravintolassa tarvitset ripeyttä ja hyvää paineensietokykyä. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Tässä tehtävässä tarvitset jo jonkin verran kokemusta, jonka olet hankkinut joko opintojen tai työkokemuksen kautta.

Töitä on tarjolla kesän ajan keskimäärin 90 h/3 viikossa, ravintolan kaikissa vuoroissa. Työt alkavat syyskuun alussa ja jatkuvat ainakin vuoden loppuun saakka, mahdollisuus on myös että työt jatkuvat tämän jälkeen. Edellytykset työnsaannille; hygieniapassi ja negatiivinen salmonellatodistus.

Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi La Famiglian pizzantuoksuista tunnelmaa!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 22.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: riikka.heinonen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokki La Famigliaan, Flamingo

Barona HoReCa
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus