Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Kokki, Hullu Poro, Levi

Lapin kesä ja yötön yö. Täydellistä aikaa ikimuistoisille elämyksille ja kokemuksille, oletko sinä mukana?

Etsimme asiakkaallemme tulevalle kesälle ammattitaitoista KOKKIA Poron Bensikselle.

Olet etsimämme henkilö mikäli pystyt omatoimiseen kokin työhön ja sormi ei mene suuhun mikäli nälkäinen bussiryhmä kaartaa pihaan. Poron Bensikseltä löytyy lautastarjoiltuna lounasta, maistuvaa grilliruokaa 'a la carte ruokaa unohtamatta.

Työtä on tarjolla kesäkuusta - heinäkuun loppuun. Palkkaus vähintään TES:in mukaan kokemusvuodet huomioiden, sopimuspalkka myös mahdollinen.

Mikäli sinulla ei ole asuntoa, niin se järjestyy asiaskasyrityksemme kautta. Majoitus on maksullinen asunto omalla huoneella kävelymatkan päässä työpaikalta, kuukausivuokra 200-300eur.

Päästäksesi mukaan, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta heti, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 16.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: suvi.willstrom@barona.fi, 050 4426912

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokki, Hullu Poro, Levi

Barona HoReCa
Kittilä
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus