Skip to main content

Kokki Naughty BRGR Lahti

Etsimme kivasti tuhmia tyyppejä Naughty BRGR LAHDEN tiimiin.
Millä me nyt houkuttelemme sitten niitä ammattilaisia, Lahden kovimpia tyyppejä? Ei ole edes vaikeaa! Naughtyn ARVOT ovat timanttiset ja mikä parasta, ne tosiaan toteutuvat siellä töissä. Ei muuten mikään itsestäänselvyys tämän päivän työelämässä.

Naughtylla arki ei ole tylsää, vaikeatkin asiat otetaan puheeksi, jengin motivaatiota vaalitaan, omasta työstä ollaan ylpeitä ja persoona on täysillä pelissä. Tästä kaikesta muodostuu se tunne että, töihin on oikeasti kiva tulla. Ja tämä jos mikä painaa siinä elämän vaakakupissa.

Tähän tehtävään voivat hakea kokeneet paistajat tai nuoremmat nousijat. Tärkeintä on tiimipelaaminen ja intohimo tuotteeseen. Kokkimme vastaavat myös oman ravintolansa päivittäisen henksuruoan suunnittelusta ja valmistuksesta. Tähän annamme vapaat kädet, kunhan tähtäät laadukkaiden makuelämysten tuottamiseen työkavereillesi.

Sinulta odotamme:

  • Intohimoa premium burgereita kohtaan!
  • Olet joko parhaillaan opiskelemassa kokiksi tai omaat jo kokin ammattitutkinnon.
  • Nopeutta, aikaansaamista ja ammattiylpeyttä.
  • Maalaisjärkeä ja korkeaa työmoraalia.
  • Hygieniapassia.

Voit tutustua Naughty BRGRin menoon vielä tarkemmin Instagramissa. Tsekkaa hashtag #naughtycult ja kurkista miltä työyhteisö oikein näyttää! Töitä on tarjolla keskimäärin 30h/3vko ja työt saisit aloittaa heti.

Älä myöskään stressaa hakemuksesta! Kerro vain aiempi kokemuksesi ja tutustutaan pian lisää!

Hae paikkaa viimeistään 30.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: iina.pitkanen@barona.fi

Naughty BRGR

Rakennamme Naughty BRGR:lla aivan poikkeuksellisen hyvää ravintola-alan yrityskulttuuria. Arvomme ”Rock, Daring, Not Average ja By the Book” ohjaavat toimintaamme ja toimivat kivijalkana kaikelle tekemiselle. Meillä burgereita tekevät ammattilaiset ja salin puolella asiakkaat palvellaan yksilöllisesti ja toiveet huomioon ottaen. Olemme rohkeasti erilainen ja haluamme tarjota yllättäviäkin makuelämyksiä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokki Naughty BRGR Lahti

Naughty BRGR
Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Lahti
Restel Ravintolat Oy
Lahti
Restel Ravintolat Oy
Lahti
Restel Ravintolat Oy
Lahti
Restel Ravintolat Oy
Lahti