Skip to main content

Kokki Nuorgamin Lomakeskukseen kesäksi

Haluatko työskennellä kesän pienessä perheyrityksessä ja nauttia samalla Suomen pohjoisimpaa lomakylää ympäröivästä mahtavasta luonnosta? Nautitko lappilaisten herkkujen valmistamisesta? Oletko kokki, jolla on aiempaa kokemusta ja monitaitoisuutta?
Erilainen, upea avaran arktinen luonto sekä lämmin tunnelma odottavat sinua.

Työaika töissä ja loput lomalla!

Nuorgamin Lomakeskus on pieni idyllinen perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia lomakylän palveluja Suomen ja EU:n pohjoisimmassa kylässä Nuorgamissa. Lomakylä sijaitsee upeissa tunturimaisemissa, Tenojoen rannalla, Norjan ja Jäämeren läheisyydessä. Etsimme nyt työntekijöitä Nuorgamin lomakeskukseen kesäksi. Kokkina tehtävänäsi on huolehtia lomakylän asiakkaiden ruokailuista. Arvostamme suuresti innokkuutta tehdä myös muita tehtäviä edellämainittujen lisäksi. Leivontaosaaminen on plussaa!

Odotamme sinulta:

  • keittiöosaamista
  • joustavuutta työaikojen suhteen
  • tilannetajua ja positiivista asennetta
  • halua ja innokkuutta myös muiden työtehtävien tekemiseen

Tarjoamme sinulle:

  • perheyrityksen kodinomaisen ja rennon tunnelman ja perheen tuen
  • sopimuspalkan
  • hyvät harrastusmahdollisuudet luonnossa liikkumiseen
  • edullisen majoituksen lomakeskuksen läheisyydessä.

Nuorgam on viihtyisä 180 asukkaan kansainvälinen kylä Suomen ja Norjan rajalla.

Työt alkavat 10.6 tai 15.6.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Barona Lapland, Kirsi Karhu p.0447022010 etunimi.sukunimi@barona.fi

Laitathan hakemuksesi pikimmiten, koska valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 17.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kirsi.karhu@barona.fi, 0447022010

Nuorgamin Lomakeskus

Nuorgamin lomakeskuksella on viiden tähden sijainti Suomen katolla, EU:n pohjoisimmalla laidalla, Norjan rajalla, vain puolentunnin ajomatkan päässä Jäämereltä. Tarjoamme monipuolisia virkistys- ja aktiviteettimahdollisuuksia, mahtavan Tenon rannalla ja lumoavien tunturien välittömässä läheisyydessä, Kaldoaivin erämaan reunalla.

Puhdas ja happirikas ilma kutsuu sinut nukkumaan hyvin Nuorgamin Lomakylään. Meillä voit majoittua ympäri vuoden tasokkaissa huoneistoissa sekä kesäaikaan viihtyisissä ja siisteissä mökeissä tai caravan-alueella. Lomakylän sijainti Tenojoen rannalla, mahtavan tunturimaiseman ympäröiminä tarjoaa täydellisen luonnonrauhan.

Lomakylän kahvila-ravintola Suvanto palvelee matkailijoita ympäri vuoden. Kesäaikaan olemme auki päivittäin tarjoten monipuolisia kahvila-ravintolapalveluita. Muina aikoina toimimme tilausravintolana. Ravintolassa tarjotaan lappilais-suomalaista lähiruokaa ja raaka-aineet tulevatkin lähempääkin läheltä: lohi tietenkin Tenosta ja poro kylän saamelaisilta alkutuottajilta sekä hillat ja muut Lapin marjat, myös sienet kerätään lähituntureilta.

Tervetuloa herkuttelemaan Suomen huipulle!

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokki Nuorgamin Lomakeskukseen kesäksi

Nuorgamin Lomakeskus
99980 Utsjoki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus