Skip to main content

Kokki Oulun Normaalikoululle

Meille compassilaisille rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus on tekemisen ydin!

Kokki

liity mukavaan joukkoomme, kun haemme Sinua 

 • Oulun Normaalikoulun Amica-ravintolaan, Yliopistokatu 48 90570 Oulu
 • Työsuhteen muoto vakituinen ja kokoaikainen
 • Pääsääntöinen työaika arkisin klo 6.00-14.30 välillä

Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa

Tervetuloa 10 hengen reippaaseen tiimiin Oulun Normaalikoululle, jossa työskentelemme kolmessa eri toimipisteessa. Meillä valmistetaan herkullinen ja ravitseva lounas oppilaille omassa keittiössä. Asiakkaitamme ovat oppilaat, opettajat ja muu koulun henkilökunta. Toimintaamme kuuluu myös kahvilatoimintaa ja ajoittain kokoustarjoiluja.  Lounastajia meillä käy päivittäin noin 1000 henkeä. 

Laatu on intohimona tehtävässäsi 

Kokkina pääsääntöinen vastuualueesi on valmistaa maistuvat päivittäiset lounasruoat, laittaa ne esille ja pakata lähteväksi eri toimituspisteisiin. Osallistut kuitenkin joustavasti kaikkiin keittiömme työtehtäviin yhdessä muun tiimin kanssa on se sitten yleistä puhtaanapitoa, keittiön avustavia tehtäviä, astiahuoltoa tai salityöskentelyä.

Vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme, ja meillä pääset osaksi turvallisuuteen panostavaa tiimiämme

 • Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti ja kutsumme sinut hyödyntämään monipuolista valmennus- ja koulutustarjontaamme. Kumppanuusoppilaitoksemme kertovat, että olemme edelläkävijöitä koulutustarjonnassamme.
 • Arvostamme tiimityötä ja sitä mitä juuri sinä tuot tiimiimme. Saat olla oma itsesi.
 • Otamme vastuun ja toimimme vastuullisesti – People First!
  • pidämme huolta turvallisesta työympäristöstä ja takaamme, että toimimme sinulle vastuullisena työnantajana
  • saat myös itse ottaa vastuuta työssäsi
 • Huolehdimme sinulle turvalliset työolosuhteet: tarjoamme työvaatteet ja työkengät, perehdytyksen, kattavan työterveyshuollon sekä säännölliset keskustelut esihenkilösi kanssa

Etsimme Can Do -asennetta!

Työssäsi onnistuaksesi sinulla tulee olla kokin tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja sitoutunut asenne työntekoon. Sinusta loistaa ammattiylpeys ja haluat tarjota asiakkaillemme vain parasta.  Olet joustavaa tiimipelaaja, joka nauttii työstään kiireenkin keskellä.  Eduksesi katsotaan osaaminen dieettiruokien valmistamisesta, leipomistaito ja perus kassataidot. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Jos etsit vakituista kokin päivätyötä mukavassa, porukassa niin tämä on sinun paikkasi. Meillä pärjää, kunhan kokin koulutus on taskussa, maalaisjärki käytössä ja se mitä et osaa, me kyllä opetetaan.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.7.2022. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja palkkaamme tekijän tiimiimme heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Liisa Parkkinen, puh. 050-4002225. Halutessaan lisätietoja työpaikasta voi kysyä perjantaina 1.7. kello 11.30-12.00.

Compass Group on Suomen johtava ruoka- ja monipalveluiden tarjoaja. Toimimme useilla liiketoiminta-alueilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Olemme savuton yritys! Lue meistä lisää: www.compass-group.fi.

Kokki Oulun Normaalikoululle

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus