Skip to main content

Kokki Pedrina`s Tex-Mex ravintolaan

Pedrina`s Tex-Mex restaurant on perustettu vuonna 1995 ja lukeutuu yhdeksi Kokkolan vanhimmista ja tunnetuimmista ravintoloista. Se sijaitsee ihan Kokkolan ydinkeskustassa ja tarjoaa asiakkailleen maistuvaa Texmexruokaa; hampurilaisia, pihvejä, fingerfoodia sekä muita herkkuja.

Haemme nyt Pedrinakseen Kokkolaan KOKKIA!

Edellytämme sinulta joko kokin koulutusta tai käytännön työkokemuksen kautta hankittua osaamista. Mikäli olet vasta valmistunut, kokin uraasi aloitteleva ja palat halusta päästä kehittymään ravintola-alan konkariksi, voi tämä paikka olla sinun mahdollisuutesi!

Toivomme sinulta myös reipasta asennetta ja otetta työhön. Olet joustava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka ei hätkähdä myös ajoittaisesta kiireestäkään.

Tehtävä on vakituinen ja tunteja on tarjolla ainakin 90h / 3 vkoa. Palkkaus määräytyy Tes:in ja oman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten jos koet tämän olevan sinun paikkasi, toimi NYT ja jätä hakemuksesi oheisesta linkistä!

Hae paikkaa viimeistään 31.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: annika.rintamaki@barona.fi, 045 7881 7672

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokki Pedrina`s Tex-Mex ravintolaan

Barona HoReCa
Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Kokkola
Barona HoReCa
Kuopio
Barona HoReCa
Jyväskylä
Barona HoReCa
Uusikaupunki