Skip to main content

Kokki, Ravintola Hook Lahti

Ravintola HOOK – SUOMEN PARHAAT SIIVET, RIBSIT, BURGERIT JO VUODESTA 1997. Hookin tuoreet vastapaistetut kanansiivet herkullisen kastikkeen kera vievät kielen mennessään! Maittavien ruokien lisäksi rennon meiningin Hookissa nautitaan urheilutarjonnasta sekä tärkeistä tapahtumista screenien välityksellä.

Haemme nyt KOKKEJA uuteen syksyllä avattavaan HOOK ravintolaan LAHTEEN!

Tässä työtehtävässä pärjää hyvän asenteen omaava tyyppi, joka nauttii hektisestä sekä monipuolisesta työympäristöstä ja on innostunut oppimaan "all american eatery" -konseptin salat! Sinulla ei tarvitse olla pitkää kokemusta alalta, mutta jonkinlainen käsitys keittiötyöstä sinulla tulisi olla.

Työtehtäviisi kuuluu ravintolan keittiössä annosten valmistaminen, niiden esivalmistelu ja muut keittiötyötehtävät. Annokset ovat helppoja, hauskoja, tuoreita ja runsaita. Ruoat valmistetaan aina annoskorttien mukaisesti laadukkaista raaka-aineista. Saat työhön hyvän perehdytyksen!

Työssä tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi! Kerkeät hyvin hankkimaan ne vielä rekrytointiprosessin aikana.

Lisätietoja ja hakuohjeet: Työt alkavat joustavasti sopivan henkilön löydyttyä, toivottu aloitus lokakuussa. Työtunteja on tarjolla osaamisesi ja tilanteesi huomioiden sopimuksen mukaan esim.60-90h/3vkoa tai voit työskennellä joustavasti keikkaillen. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan. Jätä siis hakemuksesi ja varmista paikkasi Hookin porukassa jo nyt!

Hae paikkaa viimeistään 02.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: iina.makela@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Ravintola Hook Lahti

Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Jyväskylän Koukkuravintolat Oy
Jyväskylä
Suomen Siipiravintolat Oy
Espoo
Suomen Siipiravintolat Oy
Helsinki
Barona HoReCa
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti