Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki/Kylmäkkö, Ravintola Kappeli, Helsinki, KESÄ 2021

Etsimme kahta reipasta ja keittiötyöstä innostunutta kokkia ravintola Kappeliin tulevaksi kesäksi.

Ravintola Kappelin vetovoimalla on pitkät perinteet. Espan puiston kauneus, rakennuksen arvokas olemus, huomioiva palvelu sekä moderni suomalainen keittiö ovat valmiina tämän päivän asiakkaille Kappelin salissa.

Kappelin kahvila on yksi perinteisimmistä tapaamispaikoista Helsingissä. Lounasaikaan tarjolla on päivittäin vaihtuva keitto, muuten vitriineistä valittavissa herkullisia makeita ja suolaisia vaihtoehtoja. Kahvilan ja salin väliin sijoittuu tunnelmallinen baari, jossa on hyvä valikoima olutta, viinejä ja klassikkojuomia. Kappelin terassi on saavuttanut legendaarisen maineen. Eikä suotta, sillä kesäinen Esplanadi, Kauppatorin vilske ja Espan lavalta kantautuvat rytmit luovat ainutlaatuisen tunnelman.

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä työskentelemään ravintola Kappelin mahtavassa kesätiimissä! Meillä olisi paikka sekä kokille että kylmäkölle, joka hallitsee ainakin perus ala carte kokin tehtävät keittiössä. Etsimme juuri sinua, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, intohimo ruokaan ja raaka-aineisiin sekä ylpeys omasta ammattitaidosta. Meillä olet osana työyhteisöä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä tiimin kanssa. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy innostuneen fiiliksen kautta.

Työt on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan heinäkuun alusta ja sinun on mahdollista työskennellä aina elokuun puoliväliin saakka. Tunteja tarjoamme keskimäärin joko 60h/3vko tai 90h/3vko, kerrothan hakemuksessasi kummasta olisit enemmän kiinnostunut. Kuulemme mielellämme myös palkkatoiveesi!

Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta a la carte- kokkina toimimisesta
Intohimoista työotetta ja ammattiylpeyttä
Valmiutta työskennellä vuorotyössä ja halukkuutta sitoutua kesään
Suomenkielentaitoa

Tarjoamme sinulle

Kesätyön Helsingin parhaimmilla paikoilla
Ammattitaitoiset työkaverit ja mukavan tiimin
Luotettavan työnantajan

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla. Varmista tuleva kesätyösi ja liity huipputiimiin!

Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 15784 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi

Kokki/Kylmäkkö, Ravintola Kappeli, Helsinki, KESÄ 2021

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus