Skip to main content

Kokki ravintola Solinaan Joensuuhun

Hei Sinä reipas ravintola-alan osaaja, haluatko mahdollisuuden kasvaa yhdessä iloisen tiimin kanssa, kun etsimme nyt 

Kokkia

Liity mukavaan joukkoomme!

  • Ravintola Food & Co Solina, osoitteessa Tikkarinne 9 80200 Joensuu
  • Työsuhteen muoto on vakituinen ja kokoaikainen 
  • Työaika on arkisin pääsääntöisesti klo 6.00 - 15.00
  • Työ alkaa  15.8.2022 tai sopimuksen mukaan
  • https://www.foodandco.fi/Solina

Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa 

Ravintola Solinassa palvelemme Karelian ammattikorkeakoulun oppilaita ja henkilökuntaa. Seitsemän hengen mukava tehotiimimme valmistaa lounasta päivittäin noin 500 hengelle ja lisäksi meillä on kahvilatoimintaa. Toimitamme myös asiakkaillemme tasokkaat ja herkulliset kokous- ja edustustarjoilut.

Laatu on intohimona työroolissasi

Kokkina vastaat lounasruokien valmistamisesta ja esillelaitosta sekä linjastojen täydentämisestä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu päiväkoteihin  lähtevän ruoan  valmistusta ja pakkaamista sekä muita ravintolan työtehtäviä.

Vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme, ja meillä pääset osaksi turvallisuuteen panostavaa tiimiämme  

  • Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti ja kutsumme sinut hyödyntämään monipuolista valmennus- ja koulutustarjontaamme. Kumppanuusoppilaitoksemme kertovat, että olemme edelläkävijöitä koulutustarjonnassamme.  
  • Arvostamme tiimityötä ja sitä mitä juuri sinä tuot tiimiimme. Saat olla oma itsesi.  
  • Otamme vastuun ja toimimme vastuullisesti – People First! Pidämme huolta, että pääset lähtemään turvallisesti kotiin työpäivän jälkeen ja takaamme, että toimimme sinulle vastuullisena työnantajana, saat myös itse ottaa vastuuta työssäsi.  
  • Huolehdimme sinulle turvalliset työolosuhteet: tarjoamme työvaatteet ja työkengät, perehdytyksen, kattavan työterveyshuollon sekä säännölliset keskustelut esihenkilösi kanssa 

Etsimme Can Do -asennetta!

Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta kokin tehtävistä.  Tärkeintä on innostunut asenne oppia uutta ja kehittää ammattitaitoaan. Odotamme hakijoilta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta ja innostusta palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Arvostamme erityisesti halua kehittää omaa osaamistaan ja kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Diettiosaaminen katsotaan eduksi.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Tule mukaan kasvamaan iloiseen ja rentoon työporukkaan, jossa puhalletaan yhteen hiileen huolehtien asiakkaan onnistuneesta ja merkityksellisestä palvelukokemuksesta. 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 21.8.2022. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä 
Tanja Orbinski, puh.  040-6533286.

Compass Group on Suomen johtava ruoka- ja monipalveluiden tarjoaja. Toimimme useilla liiketoiminta-alueilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Olemme savuton työnantaja. Lue meistä lisää: www.compass-group.fi 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki ravintola Solinaan Joensuuhun

Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti