Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki ravintola Spaghetteriaan, kauppakeskus Jumbo

Spaghetti pollo con burro di pomodoro! Spaghetti chili di mare! Spaghetti al salame! Kukapa ei rakastaisi spaghettia? Tarjoamme nyt asiakaspalvelusta nauttivalle henkilölle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään tämän ruoka-aineista pitkulaisimman pariin.

Oletko juuri sinä hakemamme henkilö Kauppakeskus Jumbon Spaghetteriaan?

Työn ydintä on asiakaspalvelu sekä keittiötyöskentely. Vuorot Spaghetteriassa pitävät sisällään asiakaspalvelua, tiskausta, ruoanvalmistusta ja – tietenkin – spaghettia.

Toivomme sinulta jo hieman aikaisempaa kokemusta keittiötyöskentelystä. Tämä on mahtava mahdollisuus esimerkiksi ravintola-alan opiskelijalle. Tärkeimpänä kriteerinämme työssä on loistava, positiivinen ja joustava työskentelyasenne: sinulla pystyy myös kiireisinä hetkinä pitämään homman ripeästi kasassa. Lisäksi suomen ja englannin kielitaito, salmonellatodistus ja hygieniapassi ovat edellytyksenä tässä työssä.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat ainakin vuoden loppuun saakka. Tuntimäärä tehtävässä on keskimäärin 60-90h/3 viikossa.

Oletko valmis tarttumaan tehtävään?

Lähetä hakemuksesi meille pian! Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 22.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: riikka.heinonen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokki ravintola Spaghetteriaan, kauppakeskus Jumbo

Barona HoReCa
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus