Skip to main content

Kokki, Ravintola Tila, Sipoo

Haemme asiakkaallemme kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen Sipoonkorven kansallispuiston sydämeen ravintola Tilaan. Tarjolla olisi määräaikainen työsuhde ainutlaatuisessa ravintolassa. Työ sopii erityisesti kokeneelle kokille, mutta myös vähemmällä kokemuksella pärjää mainiosti!

RAVINTOLA TILA

Tarjoamme mutkatonta, paikan päällä valmistettua ruokaa. Ravintolassa voi myös piipahtaa kahvilla. Tila on varattavissa yksityis- ja yritystilaisuuksiin, kursseihin, kokouksiin ja konsertteihin.

Tilan pihapiiristä avautuvat Sipoonkorven mahtavat ulkoilumaastot ja pihapiirissä vapaana käyskentelevät kotieläimet tuovat raikkaan lisämausteen kokous- tai juhlatunnelmaan. Koska arvostamme luontoa, käytämme tuulivoimalla tuotettua sähköä, ravintolan katolla olevat aurinkokeräimet tuottavat lämpöä ja kiinteistömme lämpiää myös puilla.

Myynnissä meillä on Tilalla valmistettuja juustoja, Tilan omaa hunajaa, suomenlampaan lankaa sekä taljoja. Meiltä löydät myös laajan valikoiman Antikvariaatti Syvän unen kirjoja.

Tarjoamme tilaa inspiroitua, tunnelmoida, juhlia, ajatella ja olla.

TYÖPÄIVÄSI SISÄLTÖ

Ravintola on avoinna tiistaista sunnuntaihin kello 11:00-18:00. Tämän lisäksi ravintolassa järjestetään satunnaisesti iltatilaisuuksia, jolloin työtunnit voivat sijoittua myös illalle. Kokkina pääset valmistamaan ruokaa aidoista ja tasokkaista raaka-aineista. Ruokatuotteet valmistetaan alusta saakka itse, omassa keittiössä tietenkin. Ruoka tarjoillaan lautasannoksina, joten a la carte-keittiöstä kartoitettu työkokemus on ehdoton etusi. Hakemallamme kokilla on kiinnostusta lähiruokaan ja intohimoa kokin työtä kohtaan. Toivomme että sinulla olisi jo kokemusta kokin työstä. Työpaikan sijainnin vuoksi ajokortti ja oma auto on pakollinen. 

TYÖSOPIMUS

  • Työaika: ti-su 11:00-18:00
  • Työtunnit: 40h/vko
  • Työsuhteen kesto: määräaikainen 11.7.2022-5.8.2022
  • Palkkaus: sopimuksen mukaan
  • Paikkakunta: Sipoo


HAKU KÄYNNISSÄ

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, jätä siis rohkeasti hakemusta meille tulemaan mahdollisimman pian. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, olethan yhteydessä minuun joko sähköpostilla tai puhelimitse.

[email protected]
puh. 0401319632

Minut tavoittaa parhaiten arkisin kello 9-16.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Ravintola Tila, Sipoo

04130 Nikkilä
Määräaikainen ja projektityö
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti