Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki, Ravintola Tuhti

Ravintola Tuhti on kursailematon lounasravintola monipuolisin kahvilapalveluin Joensuussa, Raatekankaan yrityskiinteistökeskittymässä Tokmannin tavaratalon yhteydessä. Tuhdista saat ehtaa kotiruokaa lounaaksi sekä toinen toistaan maistuvampia kahvioherkkuja sekä tietenkin aina tuoretta kahvia. Lisäksi Tuhdissa voi myös järjestää erilaisia tilaisuuksia sekä yksityis- että yrityskäyttöön. Tiloissa on kabinettipuoli, joka on tarkoitettu erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

 

Haemme nyt asiakkaallemme Ravintola Tuhtiin KOKKIA keskeiselle sijainnille, Raatekankaalle.

Onko sinulla alan koulutus ja kokemusta lounas- ja/tai suurtalouskokin työtehtävistä? Haluat mukaan keittiötiimiin tekemään hyvää, laadukasta ruokaa erinomaisista raaka-aineista? 

Työsuhde on vakituinen ja solmitaan aluksi Go On Joensuun kanssa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen ja työvuorosi sijoittuvat pääosin arkeen klo 6.00-16 välille. Mahdollista tehdä työtä myös lauantaisin.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Me Go Onilla autamme sinua työhön liittyen, mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella. Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin valtakunnallinen henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on yli 70 etuisuutta esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-harjoittelija Enni Nykänen, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Ravintola Tuhti

Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti