Skip to main content

Kokki, Santa Fe

CMB Ravintolat Oy -ravintolaryhmään kuuluu Lahden talousalueella ravintolat Santa Fé, Bar Loosister, Santa Fé Express, Malskin Bistro sekä lisäksi Lahden matkustajasatamassa laivat Kaunis Veera ja Ilona. Tarjoamme innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön monipuolisissa ravintoloissamme.

Haemme Ravintola Santa Fé:hen ammattitaitoista KOKKIA Lahden keskustaan.

Työtehtäviisi kuuluvat kaikki keittiön työtehtävät, aina esivalmisteluista annosten valmistukseen. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ravintolakokin tehtävistä, a la carte ja buffetruoan valmistuksen parista. Keittiöalan koulutus on ehdottomasti eduksesi. Ensisijaisen tärkeää on aito motivaatio ja kiinnostus alaa kohtaan.

Työskentelyotteeltasi olet tehokas ja ripeä, kiire ja paine eivät saa sinua häkeltymään. Olet tiimipelaaja, mutta hallitset myös itsenäiset työtehtävät. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti ainakin syksylle saakka, mahdollisesti pitempäänkin. Eduksi on valmius työskennellä myös muissa CMB Ravintoloiden toimipisteissä Lahden alueella.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän pian hakemuksesi alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, [email protected], puh. 0447680860.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Santa Fe

Päijät-Häme
Lahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti