Skip to main content

Kokki Scandic Stationille

Hei kokki!

Etsimme asiakasyrityksellemme Scandic Stationille Tampereen ytimeen kesäksi kokkia vahvistamaan tehokasta keittiötiimiä. Olisitko se sinä?

Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai uran alkupuolella oleva keittiöalan osaaja. Tärkeintä tehtävässä menestymiseen on oma loistava asenteesi työhön.

Etsimme tiimin täydennykseksi kokkia, jolta löytyy jo jonkin verran kokemusta käytännön työskentelystä, ja ennen kaikkea aitoa motivaatiota toimeen tarttumiseen – tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Toivomme, että nautit keittiössä työskentelystä ja teet saumatonta yhteistyötä työtovereiden kanssa. Lisäksi joustavuus, aikaan saava työskentelytapa ja tietenkin kiinnostus makumaailmaa kohtaan ovat tärkeitä tässä tehtävässä.

Odotamme sinulta

  • alan koulusta ja/tai riittävää työkokemusta vastaavasista tehtävistä
  • sitoutumista
  • joustavuutta
  • oma-aloitteisuuutta
  • paineensietokykyä muuttuviin tilanteisiin
  • osaat ylläpitää hyvää tiimihenkeä omalla asenteellasi

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden työskenellä osana loistavaa porukkaa
  • mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi
  • monipuolisia työtehtäviä
  • ison ja luotettavan organisaation tuen

Tunnit sovittavissa, mutta niitä on paljonkin tarjolla. Työ painottuu iltavuoroihin ja a la carteen. Työt alkavat heinäkuun alussa tai sopimuksen mukaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan löydyttyä, joten hae paikkaa jo nyt!

Hae paikkaa viimeistään 24.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: tampere@barona.fi, 04578818774, Täytäthän sähköisen hakemuksen oheisen linkin kautta, kiitos.

Scandic

Modernin trendikäs kaupunkihotelli Tampereen ydinkeskustassa, aivan rautatieaseman ja ostoskatujen vieressä. Hotellissa on rento ravintola, viihtyisä kesäterassi sekä hyvät kokoustilat.

Scandic Tampere Station -hotellissa on yhteensä 200 huonetta, joista viidessä on sauna ja parveke. Hotellin katutasossa on rento ja tyylikäs Bistro-ravintola, aulabaari, viihtyisä kesäterassi sekä viisi kokoustilaa. Hotellissa on myös oma parkkihalli, josta on suora yhteys hotelliin, sekä kuntohuone, sauna, Scandic Shop -myymälä ja langaton internetyhteys kaikissa hotellin tiloissa.

Hotelli sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, rautatieaseman vieressä, suositussa Tammelan kaupunginosassa lähellä Tammelantoria. Hotellista on lyhyt matka kaupungin ostoskaduille. Suosituimmat nähtävyydet, kuten Tampereen tuomiokirkko ja Tampere-talo, ovat kävelyetäisyyden päässä hotellista. Pitkä matka ei ole myöskään legendaariselle Tullikamarille, Tampere Business Parkiin tai Tampereen yliopistoon. Kaupungin ulkoilumaastot tarjoavat monipuoliset ja viihtyisät lenkkipolut hotellin lähellä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokki Scandic Stationille

Barona HoReCa
Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja