Skip to main content

Kokki Schenkerille Vantaalle

Meille compassilaisille rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus on tekemisen ydin!

Kokki

liity mukavaan joukkoomme, kun haemme Sinua 

 • Ravintola Essen, Tikkurilantie 147, 01530 Vantaa, www.amica.fi/essen
 • Työsuhteen muoto vakituinen ja kokoaikainen
 • Pääsääntöinen työaika arkisin klo 6.00-15.00 välillä

Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa

Tervetuloa viiden hengen huipputiimiin ravintola Esseniin, joka sijaitsee aivan kehä kolmosen ja lentokentän kupeessa, Vantaan Viinikkalassa. Palvelemme DB Schenkerin henkilöstöä ja yrityksen alihankkijoita.  Lounastajia meillä käy päivittäin noin 200 henkeä. Lisäksi meillä on kahvilatoimintaa ja huolehdimme myös asiakkaidemme kokous- ja edustustarjoiluista.

Laatu on intohimona tehtävässäsi 

Kokkina pääsääntöinen vastuualueesi on valmistaa maistuvat päivittäiset linjaston lounastarjoilut. Osallistut kuitenkin joustavasti kaikkiin keittiömme työtehtäviin yhdessä muun tiimin kanssa on se sitten yleistä puhtaanapitoa, salityöskentelyä tai kuormien purkamista.

Vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme, ja meillä pääset osaksi turvallisuuteen panostavaa tiimiämme

 • Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti ja kutsumme sinut hyödyntämään monipuolista valmennus- ja koulutustarjontaamme. Kumppanuusoppilaitoksemme kertovat, että olemme edelläkävijöitä koulutustarjonnassamme.
 • Arvostamme tiimityötä ja sitä mitä juuri sinä tuot tiimiimme. Saat olla oma itsesi.
 • Otamme vastuun ja toimimme vastuullisesti – People First!
  • pidämme huolta turvallisesta työympäristöstä ja takaamme, että toimimme sinulle vastuullisena työnantajana
  • saat myös itse ottaa vastuuta työssäsi
 • Huolehdimme sinulle turvalliset työolosuhteet: tarjoamme työvaatteet ja työkengät, perehdytyksen, kattavan työterveyshuollon sekä säännölliset keskustelut esihenkilösi kanssa

Etsimme Can Do -asennetta!

Työssäsi onnistuaksesi sinulla tulee olla kokin tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä suurkeittiössä.  Tärkeintä on kuitenkin reipas ja sitoutunut asenne työntekoon. Sinusta loistaa ammattiylpeys ja haluat tarjota asiakkaillemme vain parasta.  Olet joustavaa tiimipelaaja, joka nauttii työstään kiireenkin keskellä. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan rentoon tiimiin, joka luo maukkaita asiakaskokemuksia yhdessä joka päivä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.7.2022. Työ alkaa elokuun alussa. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja palkkaamme tekijän tiimiimme heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Marika Kauppinen, puh. 050-516 2853

Compass Group on Suomen johtava ruoka- ja monipalveluiden tarjoaja. Toimimme useilla liiketoiminta-alueilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Olemme savuton yritys! Lue meistä lisää: www.compass-group.fi.

Kokki Schenkerille Vantaalle

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus