Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki Shell HelmiSimpukka Kempele

Kokki Shell HelmiSimpukka Kempele

Etsimme osaavaa kokkia vakituiseen työsuhteeseen Kempeleen Shell HelmiSimpukka liikenneasemalle. Toiveissamme on löytää ahkera ja huumorintajuinen helmi osaksi mukavaa työporukkaa!

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset keittiön työtehtävät, ruokien esivalmistelusta esille laittoon sekä myös muita huoltamokahvilatyöntekijän tehtäviä. Etsimämme kokki suhtautuu intohimoisesti omaan työhönsä ja antaa sen näkyä ja maistua valmistamissaan annoksissa. Sinulta luonnistuu a'la carte -annosten sekä lounasruokien valmistaminen hetkisessä ympäristössä.

Lupaamme mielenkiintoisen sekä sopivasti haastavan työn, jossa et pääse pitkästymään työpäivän aikana.

Työssä vaaditaan kokin koulutus ja mielellään aikaisempaan kokemusta lounasravintolan kokin tehtävistä. Tärkeintä tehtävässä onnistumisessa on kuitenkin hyvä asenne ja tiimityöskentelytaidot!

Työt alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä ja kyseessä on vakituinen työsuhde. Työ on vuorotyötä ja työajat vaihtelee klo 5:00-23:00 välillä, painottuen enemmän aamu- sekä päivävuoroihin. Työtunteja on tarjolla keskimäärin noin 70 h / 3 viikkoa.

Hae paikkaa heti sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-päällikkö Anna-Kaisa Sistonen, puh. 0469233746, anna-kaisa.sistonen@bolt.works (arkisin klo 8:30-16).

Haku päättyy: 20.12.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kokki Shell HelmiSimpukka Kempele

Bolt.Works Oy
90440 Kempele
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja