Skip to main content

Kokki Shell helmisimpukka,Aura

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisätietoa: www.helmisimpukka.fi

Haemme nyt KOKKIA Shell Helmisimpukka AURAAN

Kokkina huolehdit monipuolisesti kaikista keittiön osa-alueista, kuten keittiön esivalmistelut sekä vitriinituotteiden, lounasruokien ja a'la carten -annosten valmistus.

Helmisimpukka Aura  palvelee asiakkaitaan 24/7, mutta Kokin työ on kaksivuorotyötä työvuorojen sijoittuen klo 6-21 välille. Työ saattaa sisältää yksintyöskentelyä.

Olet iloinen asiakaspalvelija ja tiimipelaaja.Sinulla joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi.

Toivomme, että sinulta on joko ravintola- tai suurtalouskeittiökokin tutkinto. Alan työkokemus katsotaan eduksi.

Meiltä löytyy monipuolista työtä sekä mahtavat työkaverit. Lisäksi pakettiin kuuluvat Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan löydyttyä. Tunteja sinulle kertyy keskimäärin 90h/3vk.

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä meille töihin, haluamme kuulla sinusta heti! Laitathan hakemuksesi pikimmiten alla olevan  linkin kautta, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Turku, 044 9802826/ [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki Shell helmisimpukka,Aura

21380 Aura
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 17.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti