Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki Teboil Kangasniemelle

Teboil Kangasniemellä tankkaat autosi ja itsesi kätevästi yhdellä pysähdyksellä! Lounasbuffetista, Kotipizzasta ja Rolls -ravintolasta saat purtavaa isompaankin nälkään. Sinua palvellaan arkisin klo 6-21, lauantaisin klo 7-21 ja sunnuntaisin klo 8-21.Teboil Kangasniemi sijaitsee keskeisellä paikalla valtatie 13:n varrella Suomen kauneimmassa kunnassa Kangasniemellä.

Haemme asiakkaallemme Teboil Kangasniemelle kokkia kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Kokin työtehtävissä vastaat lounaspöydästä, raaka-aineiden tilauksista ja hankinnoista sekä A la carte annosten valmistuksesta.

Olet vastuullinen, oma-aloitteinen ja toimelias tiimipelaaja, joka pystyy työskentelemään vauhdikkaissa ja monipuolisissa kokin työtehtävissä. Sinulla on alalle soveltuva koulutus tai kokemusta keittiön työtehtävistä. Hakijoilla tulee olla hygieniapassi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvät henkilöstöedut, kattavan perehdytyksen sekä osaavan keittiötiimin tuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään elokuussa 2022.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin Go On Mikkelin Anna Orava puh. 044 585 9886 tai Tanja Liimatainen puh. 040 125 2556.

Jos koet olevasi etsimämme kokki, niin jätäthän hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti