Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki, Zetor, Helsinki, HOK-Elanto

Wanted! Kokki vakituiseen, koko- tai osa-aikaiseen (90h/3vko) työsuhteeseen!

Zetor tarjoaa reilua ruokaa ja jäljittelemätöntä meininkiä Kaivopihalla, Helsingin ydinkeskustassa. Traktorien kupeessa kelpaa haukata huikopalaa tai nostella kursailematta kuppia. Reipasta ajanvietettä on tarjolla yömyöhäiseen – aina pikkutunneille asti. Duunifiilis Zetorissa on ihan omaa luokkaansa! Keittiömestari Tiina Halme toivottavat sinut tervetulleeksi mukaan energiseen porukkaan, joka tarjoilee maalaisnostalgiaa ja aitoa suomalaisia makuja keskellä Helsinkiä!

Haemme joukkoomme työtään rakastavaa kokkia. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme Zetoriin! Raflaperheemme etsii sinua, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä olet osana työyhteisöä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä tiimin kanssa. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy innostuneen hyvien makujen ja fiiliksen kautta.

Edellytämme sinulta

- Sinulle tärkeitä asioita työssä ovat rakkaus ruokaan ja intohimo tekemiseen
- Ymmärrät makujen merkityksen – jokaisen annoksen pitää saada asiakkaan silmät loistamaan
- Kokin koulutusta ja innostusta suomalaiseen ruokaan

Tarjoamme sinulle

Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
Meiltä saat myös HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja eikä meillä ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä. Asenne ratkaisee!

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tutustu HOK-Elantoon työnantajana: https://hok-elanto.fi/tyoura-meilla/

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

#hokelanto
#restaurantlove

Lisätietoja

Ida Brandt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 7881 6822 || vaihde 030 047 2000
ida.brandt@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi

Kokki, Zetor, Helsinki, HOK-Elanto

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus