Skip to main content

Kokoaikainen pizzeriatyöntekijä Hennalan Kotipizza

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme reipasta, iloista ja positiivista henkilöä pitkäaikaiseen työhön. Pizzeriatyöntekijän työnkuva painottuu pääsääntöisesti pizzojen valmistukseen keittiön puolella. Lisäksi työ voi sisältää asiakaspalvelua sekä muita ravintolan tehtäviä. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen! Sinun tulisi pystyä myös itsenäiseen työskentelyyn.

Aiempi kokemus keittiötyöskentelystä on toki eduksi tehtävässä, mutta ei hätää, jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan myös toki eduksesi!

Tehtävässä tunteja on tarjolla kokoaikaisesti ja työsuhde on toistaiseksi voimassa. Otamme huomioon myös osa-aikaiset hakijat. Palkkaus tehtävässä on TES:n mukainen. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työt mahdollisimman pian.

Edellytämme sinulta; täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, suomenkielen taitoa sekä negatiivista salmonellatodistusta. Ei hätää, jos sinulta ei löydy vielä hygieniapassia tai salmonellatodistusta, ehdit suorittamaan ne vielä prosessin aikana.

Lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 30.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: iina.pitkanen@barona.fi

Kotipizza Hennala

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on lähes 270 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2017 oli 106,3 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Kotipizzoista on franchising-periaatteella toimivia, itsenäisten yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokoaikainen pizzeriatyöntekijä Hennalan Kotipizza

Kotipizza Hennala
Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Kotipizza Järvenpää
Järvenpää
Jassen Kaupat Ay / Kotipizza Hyllykallio
Seinäjoki