Skip to main content

Kokoaikainen Sales Manager Qasvulle

Qasvu ei näytä hidastuvan; vuosi 2021 sekä 2022 Q1 on osaltamme ollut vauhdikas ja etsimme nyt uutta Sales Manageria myyntitiimiimme toimistollemme Kamppiin. Sales Managerin roolissa pääset työskentelemään koko myyntisyklin parissa uusasiakashankinnasta asiakkuuksien kasvattamiseen ja asiakassuhteiden hallinnointiin alan kovimmassa startupissa. Jos tavoitteellinen myyntityö, startup-ympäristö ja huikea tiimi herättävät kiinnostuksesi, lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!

 

Miksi töihin Qasvulle?

Qasvun tarina alkoi 2017 kolmen opiskelijan toimesta, jotka kaikki haaveilivat hakijalähtöisemmästä rekrytoinnista. Onneksemme useampi henkilö työskentelee nyt Qasvulla toteuttamassa tätä visiota, minkä lisäksi meillä on monia uusia ja vanhoja tyytyväisiä asiakkaita. Kaikki lähtee kuitenkin ihmisistä, ja tästä syystä etsimmekin Sales Manageria tiimiimme Qasvulle. Sales Managerina Qasvulla pääset myymään asiakkaillemme ratkaisua, jonka toimintaan on helppo uskoa ja jota useat onnistuneet rekrytoinnit sekä intohimoinen tiimimme tukevat.

Sinut tullaan perehdyttämään rooliisi koulutusten kautta, ja startupissa pääset oppimaan bisneksestä uudella tasolla. Tarjoamme sinulle puitteet kovan tuloksen tekemiseen sekä myyjänä kehittymiseen, minkä lisäksi meille Qasvulaisille on tärkeää viettää aikaa yhdessä tiiminä esimerkiksi urheilun tai after workien parissa. Qasvun Sr. Sales Manager Niklas kuvailee työtään seuraavasti:

”Parasta Sales Managerin työssä Qasvulla on laaja oppimiskenttä myynnin parissa ja loistavat kehittymismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä. Ei sovi myöskään unohtaa mahtavaa tiimihenkeä ja mahdollisuuksia mitä startup-yritys tarjoaa uuden oppimiseen matkalla myynnin ammattilaiseksi. Pääsen toimimaan johtoryhmätason ammattilaisten kanssa päivittäin ja oppimaan liiketoiminnasta laajasti.” -Niklas

 

Kuka sinä olet?

Tavoitteiden asettaminen sekä niihin pääseminen saavat sinut motivoitumaan, minkä lisäksi olet startup-maailman muuttuvassa ympäristössä kuin kala vedessä. Et pelkää tarttua puhelimeen ja saat uusista tilanteista virtaa työskentelyysi. Vaikka työnkuvasi on myös itsenäinen, tulet tekemään tiivisti yhteistyötä Qasvulaisten kanssa ja saatkin energiaa ympärilläsi olevista ihmisistä! Tehtävä sopii niin uusille tulokkaille kuin kokeneemmille konkareille – aikaisempi kokemus B2B-myynnistä nähdään etuna, mutta tässä tehtävässä menestytään asenne edellä! Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ymmärrys rekrytointialasta nähdään etuna tähän tehtävään.

 

Mikäli tunnistat seuraavia asioita itsestäsi, saatat olla etsimämme Qasvun uusi Sales Manager:

  • Tavoitteiden asettaminen ja niihin pääseminen saa jalkasi vipattamaan – innosta!

  • Nautit startup-maailman alati muuttuvasta ympäristöstä

  • Saat uusista tilanteista virtaa työskentelyysi etkä pelkää tarttua puhelimeen

  • Puhut sujuvasti suomea sekä englantia

  • Ymmärrys rekrytointialasta sekä kokemus B2B-alalta nähdään etuna tähän tehtävään.

 

Mikäli tunnistit itsesi, hae tehtävään jo tänään! Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopealla aikataululla. Emme malta odottaa, että saamme mahdollisesti juuri sinut tiimiimme

 

Työaika: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Toimipiste: Helsinki, Kamppi

Palkkamalli: Pohja + provisio

Kokoaikainen Sales Manager Qasvulle

Qasvu Oy
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.04.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Poolia Suomi Oy
Helsinki
Falcony
Helsinki
Nordic Green Energy
Vaasa