Skip to main content

Kokoaikainen siivooja, Lahdesjärvi/Hervanta, Winclean Oy

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista siivoojaa Tampereelle!

Työtehtäviin kohteessa kuuluu ylläpitosiivouksen tehtäviä sekä Hervannassa, että Lahdesjärvellä.

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, jossa työtä tehdään arkisin aamuvuorossa 6-14, viikkotunnit ovat 37,5h/vko. Palkka muodostuu kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan (palkkaryhmä 2/3, 11,02€/11,57 €). 

Mikäli kokoaikainen työsuhde ei sovi sinulle, laita silti rohkeasti hakemusta tulemaan, sillä hyville tekijöille on varmasti hommia tarjolla!

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi tai koulutustasi siivousalalta, riittävää suomen kielen taitoa sekä ripeää ja motivoitunutta työotetta. Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Ajokortti ja -taito katsotaan eduksi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Hanna Äikäs, hanna.aikas@nordic.fi.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten toimithan ripeästi!

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.