Skip to main content

Haemme asiakkaallemme BRP Finlandille työntekijöitä tuotannon kokoonpanotöihin tuotantokaudelle 2022. Oletko sinä kädentaitoinen, ahkera ja pidät tiimityöstä. Ehkä juuri sinä sopisit osaksi tuotannon tehokasta tiimiä, hae mukaan!

Oletko kiinnostunut teollisuustyön tarjoamista mahdollisuuksista, mutta sinulla ei ole aiempaa kokemusta? Haetko kenties kokemusta koulutuksesi tueksi? Onko sinulla jo hieman kokemusta tehdastyöskentelystä ja kaipaisit lisää kokemusta alalta?

Tarjoamme

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden aloittaa uusi ura tai kehittää jo olemassaolevia taitojasi. Haemme nyt kokoonpanijoita työskentelmään eri tuotannontehtävissä Brp:n Rovaniemen kelkkatehtaalla. Työsuhde on määräaikainen ja töitä on joustavasti tehtaan tarpeen mukaan. Hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus myös pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään kokoaikaisesti pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mahdollisesti myös iltavuoroa. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan ja töitä on kauden aikana vaihtelevasti.

Odotamme

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera, eikä pelkää tarttua työhön kiinni. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava ja motivoitunut työntekijä ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Myös hyvästä rutiininsietokyvystä on etua tehtävässä. On eduksi, jos olet ollut tekemisissä teknisten laitteiden kanssa tai harrastuksien kautta olet rassaillut tekniikkaa. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on tehtävään valinnan edellytys.

Kauttamme pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä.

Baronan kautta saat aina:

  • kirjallisen työsopimuksen
  • sähköiset työajankirjausjärjestelmät
  • työturvallisuuskoulutuksen
  • luotettavan palkanlaskennan
  • vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.
  • oman yhteyshenkilön
  • kattavan työterveyshuollon

Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi meille viipymättä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sari Gröhn, sari.grohn@barona.fi, 044 4602088 (8-16)

Hae paikkaa viimeistään 22.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: sari.grohn@barona.fi, 0444602088

BRP Finland Oy

Brp on maailmanluokan työnantaja, jolla on tuotantolaitoksia kolmella mantereella ja jakeluverkosto ulottuu yli 100 maahan.

Rovaniemellä valmistetaan Lynxin ja Ski-Doon moottorikelkkoja sekä Suomessa kehitettyjä 6-pyöräisiä Can-Am-mönkijöitä sekä näiden lisävarusteita ja varaosia. Brp Finland työllistää Rovaniemellä lähes 500 henkilöä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokoonpanija

BRP Finland Oy
Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Alajärvi
Barona Teollisuus
Tuusula
Barona Teollisuus
Kerava
Barona Teollisuus
Järvenpää