Skip to main content

Tuotannon työntekijöitä Lovalille

 

Asiakkaamme Loval hakee energiseen tuotannon joukkueeseensa lisää pelaajia. Loval on yksi Euroopan merkittävimmistä lämmityselementtejä valmistavista yrityksistä. Loval sijaitsee keskeisellä paikalla Loviisassa E18 moottoritien vieressä. Yrityksen jatkaessa kasvuaan, sinulle aukeaa nyt huikea mahdollisuus hakea töihin aivan tuotannon ytimeen.

Työssä pärjää hyvällä asenteella ja energisellä työotteella. Tarkkana täytyy myöskin olla, sillä vastaat itsenäisesti laatuohjeistuksen noudattamisesta. Erityistä ammattitutkintoa ei vaadita, mutta esimerkiksi teknisen alan tai asentajan koulutuksesta on hyötyä. Olet voinut käydä esimerkiksi ajoneuvoasentajan koulutuksen, tai sinulla on taustaa metallipuolelta. Työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti koneenhoidosta kokoonpanoon, niin näppäräsormisille kuin selkeämpiin linjoihin tottuneille. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa.

Toivomme että sinulla on valmius tehdä 3-vuorotyötä ja olet täysi-ikäinen. Kielitaitoa sinulta löytyy joko suomen, ruotsin tai englannin kieliin.

Lovalilla sinua odottaa muun muassa hyvä työilmapiiri, uudistuneet tilat parkkipaikkoineen, mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan ja etenemiseen uralla sekä motivoiva palkkaus; peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus ansaita tuottavuuspalkkiota. Vuorotyössä työajat ovat tiedossa jo pitkälle etukäteen.

Anna kuulua itsestäsi ja vinkkaa myös kaverille. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten töihin voi päästä pikaisellakin aikataululla. Työsuhde on 6 kk pituinen, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa suoraan Lovalin työntekijänä.

 

Oheisesta linkistä pääset kurkistamaan miltä Lovalilla näyttää:

https://youtu.be/tHOp0jo5GGk

EEZY – onnistuneita työkokemuksia.

Yhteydenotot:
Anna Tammelin
myyntipäällikkö

Eezy Henkilöstöpalvelut
Tiinaliisa Oy
anna.tammelin@eezy.fi
www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanija

Eezy Oyj
Loviisa
Porvoo
Hamina
Kotka
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Porvoo
Eezy Oyj
Porvoo
Eezy Oyj
Forssa
Eezy Oyj
Uusimaa
Eezy Oyj
Hanko
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti