Skip to main content

Kokoonpanija

Etsimme asiakkaallemme kokoonpanijaa Lietoon!

Työtehtävät koostuvat kokoonpanotehtävistä. Asiakkaamme valmistaa räätälöityjä kaivoja, joten tehtävässä pääpainona on muovin hitsaus. Tästä syystä aikaisempi kokemus tai tuntemus muovin käsittelystä on eduksi. Tehtävässä käytetään myös erilaisia sähkötyökaluja, joten kokemus erilaisten laitteiden ja työkalujen käytöstä on hyödyksi. Hakijalla tulisi olla B-ajokortti, sillä työpaikalle pääsee parhaiten omalla autolla. Työ on fyysistä seisomatyötä, joten hakijalla tulisi olla hyvä fyysinen kunto.

Asiakkaamme tuotantomäärät ovat kasvaneet, jonka vuoksi lisätyövoimaa tarvitaan. Tehtävässä pääset osaksi tiivistä työporukkaa. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7.00-15.00. Hakijalla tulee olla hyvä suomen suullinen ja kirjallinen taito. 

Eduksi katsomme:
- Muoviteollisuuden- ja/tai maanrakennusalan tuntemuksen
- Muovihitsaus taito
- Aiempi kokemus kokoonpanotyöstä
- Ammattikoulu tasoinen tekninen tutkinto
- B-ajokortti
- Työturvakortti

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

 

Kokoonpanija

21420 Lieto
Turku
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus