Skip to main content

Kokoonpanija

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Rekrytoimme asiakkaallemme TMT. Malinen Oy:lle

kokoonpanijaa

Työnkuvaan kuuluu tuotteiden osien valmistamista ja kokoonpanoa sisältäen erilaisten työstökoneiden käyttämäistä, kappaleiden työstämistä ja kokoonpanoa käsityökaluilla.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat kokemusta tuotantojen kokoonpanotöistä ja kyvyn lukea teknisiä dokumentteja. Lisäksi käsityökalut pysyvät hallussasi etkä pelkää tarttua tuumasta toimeen. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, halua kehittyä ja tehdä töitä  huolellisesti. Luonteeltasi olet mukava, tarkka ja motivoitunut.

Vahvuudeksi katsomme
- Kokemusta CNC-sahojen käytöstä tai ohjelmoinnista
- Kokemusta CNC-jyrsimien käytöstä tai ohjelmoinnista
- Sähköalan osaaminen

TMT. Malinen Oy on suomalainen päälirakenneteollisuuden komponenttitoimittaja ja alansa johtava alumiinituotteiden suomalainen valmistaja jo vuodesta 1958. Tule mukaan osaavaan ja hyvähenkiseen työyhteisöön vakituiseen työsuhteeseen.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen saman tien osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanija

Henkilöstöpalvelu Heimo
Päijät-Häme
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti