Skip to main content

Kokoonpanija / Fluiconnecto Oy

Fluiconnecto Oy on merkittävä öljy- ja vesihydrauliikan komponenttien sekä -järjestelmien valmistaja ja maahantuoja. Kansainvälinen toimintamme mahdollistaa tuotteidemme saannin myös rajojemme ulkopuolella. Fluiconnecto on osa Manuli Rubber Industries -ryhmää. Tutustu yritykseen lisää kotisivuillamme: www.fluiconnecto.com

Etsimme nyt asiakkaallemme Fluiconnecto Oy:lle KOKOONPANIJOITA/TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Vieremän tehtaalle!

Työssäsi toimit hydrauliikkaletkujen ja letkuasennelmien kokoonpanoon liittyvissä työvaiheissa. Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa (7-15). Tehtävässä menestymisen kannalta olennaista on reipas asenne ja motivaatio työntekoon, sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen, joten aiempi kokemus vastaavasta tehtävästä ei ole välttämätöntä -hae rohkeasti! 

Katsomme eduksi hakijalle:

- Kokemus tuotantotyöstä

- Koneiden ja laitteiden tuntemus

- Valmius fyysiseen työhön

- Tiimityöskentelytaidot

Tarjoamme Sinulle:

- Päivätyön jota tehdään arkisin

- Siistin työympäristön

- Mukavan työyhteisön 

- Peruspalkan lisäksi maksettavan tuotantopalkkion

Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h viikko) ja etsimme tekijöitä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Palkkauksessa noudatamme Kaupan Alan työehtosopimusta jonka lisäksi 1kk työssäolon jälkeen maksetaan myös tuotantopalkkiota. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi oheisen linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitetaan heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa tarvittaessa antaa Go On henkilöstöpalveluiden Juulia Pulkkinen numerosta 0401757224 / juulia.pulkkinen@go-on.fi tai Maija Kallio numerosta 040 560 3013 (ma-pe 8-16) tai maija.kallio@go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanija / Fluiconnecto Oy

74200 Vieremä
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Forssa
Henkilöstöpalvelu Heimo
Hollola
Barona Teollisuus
Tuusula
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti