Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokoonpanija Hollolaan päivätöihin

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta työntekijää kokoonpanotyöhön Hollolaan.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta kokoonpanotyöstä. Eduksi on myös soveltuva ammatillinen koulutus. Voit myös olla oppimishaluinen tekijä, jolta löytyy kokemusta vapaa-ajalta peruskokoonpanotyökalujen käytöstä. Tehtävä sopii hyvin työuransa alussa olevalle henkilölle, kunhan on halu ja kyky oppia uutta sekä asenne työhön kohdallaan.

Työ edellyttää tekijältään huolellista ja työtä pelkäämätöntä otetta. Huomioithan myös, että paikka vaatii hyvää fyysistä peruskuntoa, sillä työtehtävät sisältävät tuotteiden nostelua, seisomista sekä liikkumista.

Tarjolla on kokoaikainen päivätyö mukavassa työporukassa monipuolisella työnkuvalla.

Etsimme töihin henkilöä, joka on valmis sitoutumaan töihin pidemmäksi aikaa. Työt alkavat sopimuksen mukana heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä hyvin pärjäävällä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on päivätyötä arkipäiviin sijoittuen (työaika klo 7-15.30). Työpaikka sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mari.yla-uotila@barona.fi, Huomioithan, että voimme vastaanottaa hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmän kautta.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokoonpanija Hollolaan päivätöihin

Barona Teollisuus
15870 Hollola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus