Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokoonpanija Orimattilaan kesäsesonkiin

Haemme käsistään kätevää ja fyysiseen työhön soveltuvaa puu- ja metallituotteiden kokoonpanijaa Orimattilaan asiakasyrityksemme kiiresesonkiin.

Työhösi kuuluu koota käsin asiakasyrityksen metalliosista ja puusta valmistettavia tuotteita. Perustyökalut, kuten paineilma- sekä sähkötyökäsikoneiden käyttö on työssäsi arkipäivää, joten katsomme kokemuksen näiden käytöstä tehtävässä ehdottomaksi eduksi. Työ vaatii jonkin verran voimaa ja valmiutta fyysiseen työhön, sillä koottavat tuotteet valmistetaan puusta tai metallista ja niiden siirtelyn/nostelu vaatii valmiutta perusfyysiseen työhön.

Lisäksi eduksi katsomme sinulta aikaisempaa kokemusta jonkinlaisista kokoonpanotehtävistä sekä esimerkiksi puu/metallialan tai muuta soveltuvaa ammatillista koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään perehdytetään.

Tarjolla on käytännönläheinen ja kokoaikainen työ omalla alallaan hyvin menestyvässä yrityksessä. Työt alkavat määräaikaisena Baronan kautta mahdollisimman pian. Töiden alustavasti arvioitu aloitus on mahdollisimman pian. Olethan valmis sitoutumaan ainakin elokuun loppuun saakka töihin, emme tällä hetkellä etsi pelkästään kesäkauden työntekijää.

Työ on päivätyötä, työaika ma-pe klo 7-15.30.

Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, niin jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.barona.fi ja kerro aikaisemmasta kokemuksestasi ja työ-/koulutustaustastasi. Hakemuksia aletaan käsitellä huhtikuussa, jo hakuajan aikana.

Hae paikkaa viimeistään 28.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: lassi.kaarna@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokoonpanija Orimattilaan kesäsesonkiin

Barona Teollisuus
16300 Orimattila
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus