Skip to main content

Kokoonpanija Tampereelle

Haemme asiakkaallemme Tampereella asentajia laitekokoonpanoon pitkäkestoiseen kaksivuorotyöhön.

Hakijoilta edellytämme aiempaa kokemusta koneiden tai ajoneuvojen asennustyöstä. Autonasentajan koulutus katsotaan eduksesi, mutta ei välttämätön vaatimus, mikäli esimerkiksi vapaa-ajallasi olet korjaillut ajoneuvoja.

Työt ovat konepajalla tehtävää mekaanista kokoonpanoa, jossa pärjätäkseen on kyettävä itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme hakijalta hyvää asennetta ja halua/kykyä kehittyä kokoonpanon ammattilaiseksi. Tehtävässä pääset työskentelemään alan merkittävässä asiakasyrityksessämme viihtyisässä työympäristössä kokopäiväisessä kaksivuorotyössä ammattitaitoisten kavereiden tukemana.

Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan ehdokkaan löydyttyä määräaikaisena, mutta hyvin pärjäävälle tarjoutuu mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön.

Hae paikkaa viimeistään 14.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: janne.tanhua-tyrkko@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokoonpanija Tampereelle

Tampere
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus