Skip to main content

Kokoonpanija venetehtaalle

Kokoonpanija venetehtaalle

Haemme Lohjan Sammattiin

KOKOONPANIJAA

yritysasiakkaallemme veneteollisuuteen. Työtehtävääsi kuuluu lasikuituveneiden varustelu- ja kokoonpanotehtävät.

Toivomme löytävämme oppimishaluisen tiimipelaajan. Voit olla työurasi alussa oleva henkilö, jota kiinnostaa kasvaa veneenrakennuksen ammattilaiseksi. Työssäsi pääset oppimaan veneenrakennusta alusta loppuun parhaiden ammattilaisten opastuksella.

Työssä menestyäksesi tarvitset asennetta ja käden taitoja sekä tarkkuutta. Kaikkiin työtehtäviin tulet saamaan perehdytyksen, mutta aiempi työkokemus tai koulutustausta mm. kokoonpanosta, rakennusalalta, pintakäsittelystä tai puualalta on eduksesi.

Työ on päivätyötä, 7-15:30 ja palkkaus on Venerakennusteollisuus- tessin mukainen.

Työsuhteen arvioitu kesto on maaliskuun loppuun ja mahdollisesti pidempää (heinäkuun aikana tehdas on kiinni). Asenne ratkaisee ja tässäkin työ odottaa tekijäänsä.

Kiinnostuitko? Ota pikaisesti yhteyttä täyttämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä rekrytoijaamme: Aleksandra Misiorowska, puh.: 046 922 82 18, aleksandra.misiorowska@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Avainsanat: Teollisuus

Kokoonpanija venetehtaalle

09220 Sammatti
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus