Skip to main content

Kokoonpanijoita Loimaalle!

Kiinnostaako sinua pitkäaikainen työpaikka kokoonpanotyön parissa Loimaalla? Tässä sinulle erinomainen työmahdollisuus!

Etsimme asiakkaallemme Loimaalle kokoonpanijoita. Työtehtävänä metalliteollisuuden tuotteiden kokoonpano ja/tai mahdollisesti pienehköt hitsaustyöt. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa 40h/vko. Käytössä on liukuva työaika ja työaikapankki.

Tässä työssä menestymiseen ei vaadita aiempaa koulutusta tai kokemusta, mutta katsomme kuitenkin aiemman teknisen kokemuksen tai koulutuksen eduksi sopivia tekijöitä valittaessa.

Odotamme sinulta:

  • Kiinnostusta metallialaan. Sinun ei tarvitse olla alan rautainen ammattilainen, sillä työtehtäviin perehdytetään.

  • Hyvää työmotivaatiota

  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen palkkauksen

  • Kattavan työterveyshuollon

  • Vahvan organisaation tuen

  • Mukavan työskentelypaikan ja työkaverit!

Määräaikainen työsuhde solmitaan aluksi Baronan kanssa. Työssä menestyneellä on kuitenkin mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille määräaikaisuuden jälkeen.

Jätäthän hakemuksen jo tänään, jos koet olevasi hakemamme henkilö! Aloitamme haastattelut jo haun aikana. Työt alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessin etenemisestä antaa Baronan henkilöstökonsultti Ida-Maria Yli-Nissilä p. 050 400 3817, arkisin klo 9-15.

Hae paikkaa viimeistään 31.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 050 400 3817

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokoonpanijoita Loimaalle!

Barona Teollisuus
32200 Loimaa
21870 Pöytyä
31640 Humppila
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Pöytyä
Barona Teollisuus
Loimaa
Barona Teollisuus
Turku
Barona Teollisuus
Loimaa