Skip to main content

Kokoonpanijoita Tuupovaaraan

Oletko tarkka ja näppäräsorminen työntekijä? Etsitkö päivätöitä joustavalla työajalla? Tässä se olisi!

Haemme asiakasyrityksellemme Tuupovaaraan KOKOONPANIJOITA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä ja töitä ainakin vuoden loppuun asti.

Työtehtävänäsi on erilaisten liitintuotteiden kokoonpanotyöt sekä muut avustavat tehtävät. Työ vaatii tarkkuutta, loogisuutta, mutta tehtävään perehdytetään kattavasti. Työssä yhdistyvät tietyt rutiininomaisuudet, mutta myös vaihtelevuus.

Sinulta toivotaan: Tehdas sijaitee alueella, jonne pääset parhaiten omalla autolla. Sinut perehdytetään jokaiseen työtehtävään, eli sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemusta merkityksellisempää on ahkera ja omatoiminen asenne.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: Päivätyö liukuvalla työajalla.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, aloituspalkkaus vähintään 10,46€/h.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä olisi ainakin vuoden loppuun asti.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 30.09.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mervi.leinonen@barona.fi, 050 599 9580

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanijoita Tuupovaaraan

Barona Teollisuus
Joensuu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti