Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokoonpanoasentaja

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita.

Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Etsimme nyt tilaus- ja työntekijämäärän tarpeen kasvaessa asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle asentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin kallioporausmoottoreiden ja -laitteiden kokoonpanotehtäviin Pirkkalaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pikaisesti.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä sijainnilla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Arvostamme hakijassa tehtävään soveltuvaa koulutus- ja/tai työkokemustaustaa esim. kone- ja ajoneuvoasentajan puolelta. Myös harrastuneisuus erilaisten ajoneuvojen ja laitteiden suhteen antaa mahdollisuuksia omaksua kokokonpanotyötä. Hyvät kädentaidot ja innostus käsillä tekemiseen sekä reipas työote ovat eväitä tehtävässä menestymiseen. Työtehtävät koostuvat vaativuudeltaan monipuolisista kokoonpano- / asennustöistä sopivasti oman osaamistason ja sen kehittymisen mukaisesti. Otamme haussa huomioon osaamistasoltaan eri vaiheessa olevia hakijoita. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka on tarkoitus johtaa vakituiseen työsuhteeseen Viatechilla. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00 - 15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä tehdään satunnaisesti myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen linkin https://www.click-hp.fi/tyopaikat/13805 kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: seniorikonsultti Ilkka Seppä, puh 050 411 2705, email; etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelinsoitot arkisin klo 8.00 - 16:00.
Työpaikan osoite: Lasikaari 1, 33960 PIRKKALA
Palkkaus: Tuntipalkka, tes/sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 06.10.2021 klo 23:00
Ilmoitus jätetty: 24.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10970713

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Kokoonpanoasentaja

Pirkkala
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 06.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus