Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokoonpanoasentaja

Haluatko tulla mukaan valmistamaan maailman parhaita kartonki- ja paperikoneita?

Haemme nyt Valmetille Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen kartonki- ja paperikoneiden kokoonpanoon koneasentajaa. Työssä kokoonpannaan ja testataan kartonki- ja paperikoneen eri rakenneryhmiä. Tehtävä alkaa syksyllä 2021 tai sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muulla tavalla saatu vastaava osaaminen sekä muutaman vuoden työkokemus tekniseltä alalta. Olet huolellinen, joustava, tiimityöhenkinen ja haluat osaltasi tehdä työsi laadukkaasti. Tehtävä edellyttää konepiirustusten ymmärrystä ja tuotetuntemus kartonki- ja paperikoneiden rakenneryhmistä katsotaan eduksi. Työtä tehdään ensisijaisesti päivävuorossa, mutta olet tarvittaessa valmis siirtymään vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme hyvän työporukan, vaihtelevia työtehtäviä sekä mahdollisuuden ammatillliseen kehittymiseen.. Panostamme työntekijöidemme kehittämiseen, perehdytämme sinut työhösi ja  saat tiimin tuen oppimiseesi.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa valmistussuunnittelija Mika Nevanpää p. 044 555 4393 [email protected] tai verstaspäällikkö Henri Häkkinen, p. 040 5644 608 [email protected]

Hae tätä tehtävää 30.11.2021 mennessä, liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Valmet Jyväskylän toimipaikan esittelyvideon löydät täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanoasentaja

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti