Skip to main content

Työntekijöitä lämmönvaihtimien valmistukseen

Haemme asiakkaallemme Koja Oy:lle Jalasjärven tehtaalle neljää henkilöä erilaisiin lämmönvaihtimien kokoonpanotehtäviin

Tehtävässä työskentelet osana patteritehtaan tiimiä ja tuot oman panoksesi työyhteisöömme hyvällä motivaatiollasi. Hallitset itsenäisen työskentelytavan, mutta pidät myös yhteistyöstä. Odotamme, että haluat tehdä laadukasta jälkeä.

Tehtäviin kuuluu aiemman osaamisen tai valittavan henkilön mielenkiinnon mukaan. Eduksi katsomme kokemuksen kokoonpano, juotto- tai hitsaustehtävistä. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, tarvittaessa koulutamme tehtäviin.

Toimet vaativat sinulta tarkkuutta ja pitkäjänteistä työotetta.

Tehtävät:

  • Kokoonpanotyöt
  • Kupariputken juottamista
  • Koeponnistusta / laadunvarmistusta

Vaikka et vielä tuntisi itseäsi ammattilaiseksi tällä alalla, laita rohkeasti hakemus tulemaan. Asenne ja oppimishalu ratkaisevat! Myös osaaminen ja kokemus toiselta alalta voi olla Sinun valttikorttisi Kojalla.

Haemme neljää (4) työntekijää vähintään 6kk työsuhteeseen. Mahdollisuus työllistyä Kojalle vakituiseen työsuhteeseen tämän jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on 2-vuorotyötä.

Koja Oy tarjoaa tehtäviä kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Jalasjärven tehtaalle on keskitetty Kojan ohutlevy- ja lämmönvaihdintuotanto, jossa valmistetaan laitteita ja ratkaisuja rakennusten ja laivojen ilmankäsittelyyn.

Miksi Kojalle?

Kojalla pääset työskentelemään hyvässä yhteisössä, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja työturvallisuudesta. Alussa saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että pääset ongelmitta liikkeelle. Monipuolisten tehtäviesi vastapainoksi tarjoamme jatkuvan työyhteisön tuen ja selkeän ohjeistuksen tehtäviisi. Työpanoksestasi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Itse työtä pääset suorittamaan ajanmukaisilla välineillä.

Koja

Koja tarjoaa mahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin tulevaisuuden osaajille. Kokemuksen yhdistyessä innovatiiviseen ajatteluun saamme aikaan parhaat ratkaisut. Meitä yhdistää halu tehdä työmme laadukkaasti, vastuullisen perheyrityksen arvoja kunnioittaen.

Uskomme, että osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä.

Jos haluat hypätä osaksi menevää tiimiä, niin tässä olisi sinulle oiva paikka!

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten mikäli paikka vaikuttaa sinusta kiinnostavalta jätä hakemuksesi meille välittömästi. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla. Rekrytointia hoitaa Barona ja työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:n palkkalistoille. Osaavalle tekijälle tarjolla voi olla myös pidempää kokoaikaista työtä asiakkaan kirjoilla.

Lisätietoja tehtävästä antavat Baronalta

Risto Ojanperä, 050 441 2139 tai risto.ojanpera@barona.fi

Roope Takala, 050 573 5165 tai roope.takala@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 03.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: roope.takala@barona.fi

Koja Oy Jalasjärven tehdas

Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa globaalisti kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden prosessipuhaltimia. Toteutamme ilmastoinnin alusta loppuun, tuotekehityksestä aina tarvittaviin asennuksiin ja koulutuksiin – ympäri maailman. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Työntekijöitä lämmönvaihtimien valmistukseen

Barona Teollisuus
61300 Kurikka
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Kurikka
Barona Teollisuus
Kurikka
Barona Teollisuus
Forssa
Barona Teollisuus
Hämeenlinna
Barona Teollisuus
Riihimäki