Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokoonpanotyöntekijä

Haemme asiakkaallemme Leppävedelle kokoonpanotyöntekijää noin 2,5 kuukautta kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.


Työtehtävissä pääset tekemään osakokoonpanotehtäviä selkeiden kuvien perusteella. Paperikonetuntemus luetaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Edellytämme hakijoilta tarkkuutta, kädentaitoja, tarmokasta asennetta, käsityökalujen käyttöosaamista sekä aiempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä.


Työt alkavat viikolla 22 ja päättyvät viikolla 31. Työn jatkomahdollisuus on kuitenkin olemassa. Töitä tehdään päivävuorossa klo 7-15.30, ja palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan Teknologiateollisuuden työehtosopimukseen pohjautuen.


Kiinnostuitko?


Jätä työhakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta viimeistään 23.5.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tsemppiä työnhakuun!


Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.


Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Derek Kinnunen, 040 627 5757, derek.kinnunen@adecco.fi

Kokoonpanotyöntekijä

Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus