Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokoonpanotyöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta kokoonpanotyöntekijää Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työsuhde on määräaikainen ja kestää arviolta elokuun loppuun. Tehtävässä on myös mahdollista työllistyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseemme. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työssä menestyminen edellyttää näppäryyttä sekä aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöistä. Arvostamme hyviä käsityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä työhön tarttuvaa otetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/13086. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

--

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara 050411046
Työpaikan osoite: Tampereentie 8, 20300 TURKU
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Heti
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Ilmoitus jätetty: 25.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Kokoonpanotyöntekijä

Turku
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 24.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus