Skip to main content

Asentaja

Haemme Vaasan lähialueella toimivalle asiakasyrityksellemme Logsetille Vaasan Koivulahteen asentajia.

Etsimme tekijöitä, joilla on intoa tehdä työtä ja oppia uutta. Työssä menestymisen kannalta aiempi työkokemus asennustehtävistä on hyödyksi. Sopiva koulutustausta työhön voisi olla esimerkiksi koneasennuksen tai ajoneuvoasennuksen parista, sähkö- tai metallialalta. Hakemamme henkilön tulisi olla reipas, positiivinen ja osata toimia niin yksin oma-aloitteisesti kuin myös tiimissäkin.

Työtehtäviin lukeutuu monipuolisia kokoonpano- ja asennustehtäviä. Valittu henkilö saa hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työtä tehdään päivävuorossa. Tehtävässä saa sopivasti haastaa itseään ja osaamistaan. Työt sopivat niin ammattilaiselle kuin myös tulevaisuuden osaajalle!

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kyseessä on määräaikainen vuokratyösuhde Adeccon kautta, jossa mahdollisuus pitempääkin työsuhteeseen. Palkkaus on TES:n ja osaamisen sekä kokemuksen mukaan määriteltävissä.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat tehdä töitä kokoonpanon ja asennuksen parissa, hae tehtävään 3.10.2021 mennessä osoitteessa www.adecco.fi liitä mukaan CV ja hakemuksesi. Hakijoita käsitellään haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta saat Vaasan Adeccon henkilöstökonsultilta Minna Nummelinilta 040 357 2654 (minna.nummelin@adecco.fi).

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen tuotannossa ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, minna.nummelin@adecco.fi

Asentaja

Vaasa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus